Snel een kerstpakket regelen en toch origineel uit de bocht komen? Met Kerstpakketje Mario zit je goed!
Snel een kerstpakket regelen en toch origineel uit de bocht komen? Met Kerstpakketje Mario zit je goed!
04 oktober 2022 

Snel een kerstpakket regelen en toch origineel uit de bocht komen? Met Kerstpakketje Mario zit je goed!

Nog maar 2 maanden en dan is het zover: kerstpakketten! Voor jou als werkgever een traditie die je maar beter goed kunt aanpakken. Want je wilt absoluut niet gezien worden als die onbetrokken baas die haar personeel niet op waarde weet in te schatten.

Dus dit jaar ga je het echt goed aanpakken! Helaas was het de laatste tijd zo druk dat je totaal niet aan kerstpakketten hebt kunnen denken... Geen zorgen! Wil je snel een superorigineel kerstpakket bestellen voor je werknemers? Dan raad ik aan dit artikel zeker verder te lezen.

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Dat je met Kerstpakketje Mario / Kerstpakketje Utrecht elke werknemer totaal verrast
2. Dat een tradioneel kerstpakket vol voedingswaren verleden tijd is
3. Welke verrassingen er in Kerstpakketje Mario / Kerstpakketje Utrecht verstopt zitten
4. Dat mensen gelukkiger worden van spullen dan van ervaringen.


Neem afscheid van pakketten vol suikers, vetten en koolhydraten

Kies je alweer voor een kerstpakket vol voedingswaren? Dan snap je het nog niet helemaal! Niemand zit te wachten op een standaardpakket vol voedingswaren waarvan je toch al weet dat de helft in de voorraadkelder belandt. 

Nieuwe rage: non-food kerstpakketten met thema

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om haar personeel te verrassen met een non-food-kerstpakket. Die zijn pas echt origineel. Bovendien sla je daarmee nooit de plank mis bij vegan-werknemers, personen met allergieën of mensen die geen alcohol drinken.

Zo'n thema kan van alles zijn: van het thema welness tot aan een thema dat gelinkt kan worden aan je bedrijf.

Ervaringen maken gelukkiger dan spullen

Wil je als werkgever echt uitpakken? Verras dan je werknemers met een totale ervaring. Mensen worden namelijk gelukkiger van het ervaring dan van spullen. Maar dat wist je waarschijnlijk al..

Dit heeft te maken met 4 geluksbronnen die zorgen voor langdurig geluk: voorpret, genieten van nieuwe dingen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en goede herinneringen, blijkt uit onderzoek van het NRC Handelsblad.


Kerstpakketje Mario

Wil jij als werknemers verrassen met een totale ervaring? Een ervaring die je personeel kan delen met hun partner, gezin, broer, dochters of vriendinnen? Dan is Kerstpakketje Mario echt iets voor jou!

Samen met dierbaren wordt een stad uitgespeeld via het tasje vol plezier. In dit tasje vol plezier zitten allerlei funfacts over de stad, leuke vragen aan elkaar & challenges maar vooral heel veel liefde en plezier verstopt. Een heerlijk uitstapje dus met de familie tijdens de feestdagen. Bovendien sluit dit perfect aan op de kerstgedachte. 

De tasjes vol plezier zijn door heel het land inwisselbaar en te verkrijgen in 8 steden: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Groningen, Nijmegen, Leiden en Maastricht. 

Bovendien is Kerstpakketje Mario heel goed om toe te voegen aan een eigen samengesteld pakket.


    Lees meer over Kerstpakketje Mario   

leuke en originele kerstpakketten 2022

Kerstpakketje Utrecht

Met Kerstpakketje Utrecht ervaar je Utrecht & liefde & plezier. Samen met jouw lievelingsmensen. In dit pakket zit de totale Utrecht-evaring verstopt: van het beklimmen van de Domtoren, tot een Rondje Mario (tasje vol plezier), tot twee bioscoopkaartjes van de meest gezellige bios in Utrecht (Louis Hartlooper) tot een borrelplank in de vorm van een Domtoren. Echt alles zit erin! Hoe origineel is dit?

Wil je weten waarom Kerstpakketje Utrecht elke werknemer blij maakt? Klik dan op onderstaande button.


    Lees meer over Kerstpakketje Utrecht   

Bespreek je liever de opties met oprichter Tom? Plan dan direct een online meeting in. 


    Maak direct een online afspraak   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen