Kerstpakketje Utrecht: de totale utrecht-ervaring. Alles van Utrechtse ondernemers!
Kerstpakketje Utrecht: van Utrechtse ondernemers, voor Utrechtse werknemers
22 september 2022 

Kerstpakketje Utrecht: van Utrechtse ondernemers, voor Utrechtse werknemers

''Koop lokaal!'' Deze welbekende quote ben je vast wel eens tegengekomen. Maar naast dat lokale ondernemers het een stuk zwaarder hebben tijdens de pandemie en de stijgende energieprijzen dan grote winkelketens..

..is het ook gewoon ontzettend leuk om die heerlijke en oo zoo gezellige bierbrouwerij op de hoek te supporten, of die enthousiaste Utrechtse ondernemer een handje op weg te helpen. Lijkt het je leuk om lokale Utrechtse ondernemers te steunen? Dan is Kerstpakketje Utrecht iets voor jou! 

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Welke lokale Utrechtse ondernemers je steunt met Kerstpakketje Utrecht
2. Welke ervaringen er in Kerstpakketje Utrecht verstopt zitten
3. Hoe je elke werknemer verrast met Kerstpakketje Utrecht
4. Dat een ervaring gelukkiger maakt dan spullen of een kerstpakket vol voedingswaren

Met Kerstpakketje Utrecht maak je elke werknemer blij

Niet alleen kiezen steeds meer mensen voor non-food kerstpakketten, ook geven steeds meer werkgevers een totale ervaring weg. Niet gek! Want mensen worden gelukkiger van het hebben van een ervaring dan van het krijgen van spullen.

Wil jij je werknemers verrassen met de totale Utrecht-ervaring? Een ervaring die je kan delen met je dochter, partner, broer, zus, vriendinnen of heel het gezin! 

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van het Tasje vol Plezier: een onvergetelijke ervaring die in Kerstpakketje Utrecht verstopt zit.

Of ben je benieuwd welke Utrechtse producten in Kerstpakketje Utrecht verstopt zitten? En wat het verhaal is van deze ondernemers? Dat dacht ik al! Dan stel ik je nu voor aan.... 

Borrelplank in de vorm van een Domtoren

Wil je gezelligheid, lekkere borrelhapjes aan tafel & een uitmuntende sfeer? Dan mag deze kwalitatieve borrelplank in de vorm van een Domtoren niet ontbreken. Heerlijk om een Utregts Vockingsworsie met mosterd vanaf te nuttigen.

Ondernemer: Marvin
Bedrijf: Marvins Borrelplanken
Opgericht in: 2018
Missie: Relatiegeschenk -en horecaspecialist worden voor op-maat-gemaakte producten in Nederland en België. Waar Marvin in het begin alleen houten borrelplanken op maat maakte, doen ze nu veel meer dan dat. Inmiddels bevat het assortiment ook: glazen, menukaarthouders, bestek, menumappen, wijnpakketten en sleutelhangers.

non food kerstpakket

Rondje Mario: Tasje vol Plezier

Speciaal voor de kerstgedachte is er een nieuw Rondje Mario ontwikkeld: het tasje vol plezier. Samen met je broer, dochter, zoon, partner, vriendinnen of heel het gezin ga je ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speel je ons stadsie uit met een tasje vol funfacts, leuke vragen & challenges maar vooral heel veel liefde en plezier. 

Ondernemers: Door en Tom (broer en zus)
Bedrijf:
Rondje Mario
Opgericht in: 2020
Missie: Nederland veroveren met de Tasjes vol Plezier en Tasjes vol Liefde. Zoveel mogelijk mensen in Nederland blij maken met een Tasje vol Plezier of een Tasje vol Liefde. 

snel kerstpakket bestellen 2022

Dit jaar zijn meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met Rondje Mario. Lees hier enkele reacties. Leuk he! 

''Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie.'' - André en Edith
''Het was echt superleuk! Echt heel leuk hoe jullie dit zo bedacht hebben. We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in Amsterdam. We zijn heel benieuwd naar de volgende.'' - Mara
''Geweldige dag gehad! Mijn vriend en ik hebben vandaag een Rondje Mario gedaan en we hebben echt genoten. Wij wonen al in Utrecht en kennen echt al aardig wat over de stad, maar jullie hebben ons echt verrast met de leuke feitjes! Je ziet heel veel van de leuke dag en kunt onderweg nog 030-shotten en lekkere broodjes eten, een prima combi zo. Dus hartstikke bedankt voor de leuke dag!'' - Keith en Evelien 

Domtoren beklimmen

Het is echt even bijten, maar ik kan je vertellen: het uitzicht is dit dubbel en dwars waard. Met zijn 112 meter is deze iconische Domtoren het symbool van Utrecht en tegelijkertijd de hoogste kerktoren van Nederland. Of je het nu 1, 2, of 3 keer in je leven beklimt: het uitzicht is en blijft machtig mooi.

Ondernemer: Utrecht Marketing
Bedrijf: Domtoren
Doel: De schoonheid van Utrecht laten zien aan bezoekers van deze prachtige stad.

leuke kerstpakketen 2022

Coco Club Hard Seltzer

Toen Tim na zijn reis in Australie kennis maakte met Hard Seltzer wist hij het zeker: dit drankje moet en zal naar Nederland gehaald worden. Dus Tim ging aan de slag. Testen, proeven, verbeteren, testen. '''Mijn woonkamer leek tijdens het experimenteren net de set van Breaking Bad. Een weegschaal hier, een potje daar.''

Ook in Nederland komt Hard Seltzer goed binnen. Tim moet het inmiddels opboksen tegen grote jongens als Heineken en Grolsch. Hoe vet zou het zijn als hij van Coco Club een gevestigde naam in Nederland kan maken. Vandaar dat dit verfrissende low-calorie drankje absoluut niet mag ontbreken in Kerstpakketje Utrecht.

Ondernemer: Tim
Bedrijf: Coco Club Hard Seltzer
Opgericht in: 2020
Missie: De strijd winnen van de grote jongens als Heineken en Grolsch.

snel kerstpakket bestellen 2023

Maximus Brouwerij

Denk jij het lekkerste speciaalbier van Nederland geproefd te hebben? Dan heb je het speciaalbier van Maximus nog niet geproefd! Het is niet voor niets dat Maximus Pandora, mijn favoriet, in 2020 is verkozen tot het Beste Blond Bier bij de Dutch Beer Challenge.

Ondernemer: Niels
Bedrijf: Maximus Brouwerij 
Opgericht in: 2011
Droom: een gezellig boutique hotel met strand & restaurant runnen in Curaçao.

snel kerstpakket bestellen 2022

Louis Hartlooper Complex (optioneel)

Elke Utrechter wordt hier blij van. Het Louis Hartlooper is een filmtheater, cultureel centrum en horecagelegenheid in één. Inmiddels is het uitgegroeid tot een drukbezochte ontmoetingsplek die niet meer weg te denken is uit het Utrechtse culturele leven. En dat wordt zeker gewaardeerd: na het eerste jaar werd het Louis Hartlooper al verkozen tot beste filmhuis van Nederland.

Initiatiefnemer: filmmaker Jos Stelling
Bedrijf: Louis Hartlooper
Opgericht in: 2004
Streven: 2 van de 10 films die je bij ons ziet, vergeet je je leven niet meer. Dat vind ik prachtig. 

kerstpakketen Utrecht snel leverbaar 

Kerstpakketten met een verhaal: snel en direct leverbaar

Samen staan we sterk. Door het bundelen van de krachten van lokale Utrechtse ondernemers zijn we in staat om het leukste kerstpakket van Utrecht aan te bieden. 

Lijkt het je leuk om je werknemers te verrassen met Kerstpakketje Utrecht?  Neem dan nu contact op met Tom (eigenaar Rondje Mario, tel: 0624417090) of bekijk onze drie verschillende smaken.


    Bekijk de drie verschillende smaken   

Of wil je graag alleen een Tasje vol Plezier toevoegen aan jouw Kerstpakket? Dat kan natuurlijk ook.


    Lees meer over Kerstpakketje Utrecht   

PS. Wil je graag werknemers laten kiezen welke stad ze willen uitspelen? De tasjes vol plezier zijn ook beschikbaar voor de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Leiden en Groningen.

Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen