Met Kerstpakketje Utrecht geef je een geschenk persoonlijkheid! Deze 5 boodschappen laten elke werknemer stralen
Met Kerstpakketje Utrecht geef je een geschenk persoonlijkheid! Deze 5 boodschappen laten elke werknemer stralen
13 oktober 2022 

Met Kerstpakketje Utrecht geef je een geschenk persoonlijkheid! Deze 5 boodschappen laten elke werknemer stralen

Kerstpakketten! Het moment om je personeel en relaties te laten ervaren hoeveel zij voor jou betekenen.  Pak je goed uit? Dan creëer je ambassadeurs voor het leven. Ga je voor simpel? Dan kan dit heel verkeerd uitpakken.

Eén ding is zeker: met de boodschapjes die in Kerstpakketje Utrecht verstopt zitten laat je elke werknemer stralen. Let maar op. Veel leesplezier!

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Waarom Kerstpakketje Utrecht de binding van werknemers met het bedrijf versterkt
2. Dat een kerstpakket nog nooit zo leuk was om te ontvangen
3. Dat persoonlijke waardering in een kerstpakket enorm belangrijk is
4. Dat dit jaar meer dan 10.000+ mensen blij zijn gemaakt met een Rondje Mario

Wat is Kerstpakketje Utrecht?

Kerstpakketje Utrecht is geen traditioneel kerstpakket vol voedingswaren, maar de totale Utrecht ervaring. In dit kerstpakket verras je het personeel met een tasje vol plezier (Rondje Mario), twee kaartjes om de Domtoren te beklimmen, een borrelplank in de vorm van een Domtoren, twee bioscoopkaartjes voor de meest gezellige bioscoop van Utrecht (Louis Hartlooper) en twee speciaalbiertjes van Maximus Brouwerij.  

Een kerstpakket was nog nooit zó leuk om te ontvangen

Wist je dat aan elk cadeautje in Kerstpakketje Utrecht een bijpassende boodschap zit gekoppeld? Een lieve, verrassende boodschap die gegarandeerd leidt tot tevredenheid bij het personeel. En tegelijkertijd een boodschap die perfect past bij de kerstgedachte. Leuk he! 

Rondje Mario

Rondje Mario – het tasje vol plezier – is een ervaring die je deelt met dierbaren. Samen met je favoriete personen ga je ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speel je Utrecht uit via een tasje vol funfacts over Utrecht, leuke vragen aan elkaar & challenges maar vooral heel veel liefde en plezier.

originele kerstpakketten

Domtoren Borrelplank

Deze borrelplank in de vorm van de trots van Utrecht zorgt voor veel gezelligheid aan de tafel. Dus.. verras jij je gasten met een lekker Utrechts Vockingworstje? Of wordt het gewoon een blokje kaas met mosterd?

leuke kerstpakket ideeen

Domtoren Beklimmen (2 kaartjes)

Trotseer het icoon van Utrecht met een van jou beste vrienden. Eerlijk is eerlijk. De bovenbeentjes gaan behoorlijk verzuren na 465 traptreden. Maar pfoe.. het uitzicht… chickenskin.

originele kerstpakketten

Louis Hartlooper (2 kaartjes)

Zin om erop uit te gaan? Trakteer dan je lief op een heerlijk film in de meest gezellige bioscoop van Utrecht. Wel je handjes thuis houden uiteraard!

originele kerstpakketten

Maximus Speciaal Bier

Heb je de Maximus Pandora al geproefd? *kwijl*

vitaliteitspakketten

Kerstpakketten met een verhaal: snel en direct leverbaar

Samen staan we sterk. Door het bundelen van de krachten van lokale Utrechtse ondernemers zijn we in staat om het leukste kerstpakket van Utrecht aan te bieden. 

Lijkt het je leuk om je werknemers te verrassen met Kerstpakketje Utrecht?  Neem dan nu contact op met Tom (eigenaar Rondje Mario, tel: 0624417090) of maak een online afspraak.


    Plan nu een online meeting in   

Wil je graag meer lezen over de inhoud van Kerstpakketje Utrecht? Klik dan op onderstaande button.


    Lees meer over de inhoud Kerstpakketje Utrecht   

PS. Wil je graag werknemers laten kiezen welke stad ze willen uitspelen? De tasjes vol plezier zijn ook beschikbaar voor de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem Maastricht, Nijmegen, Leiden en Groningen. Met Kerstpakketje Mario kunnen je werknemers zelf een stad naar keuze uitkiezen. Deze wordt dan later thuisbezorgd.

Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen