Wat zit er allemaal in Kerstpakketje Utrecht verstopt?
Verras je werknemers met Kerstpakketje Utrecht! Daar wordt elke werknemer blij van: 100% zeker
31 augustus 2022 

Verras je werknemers met Kerstpakketje Utrecht! Daar wordt elke werknemer blij van: 100% zeker

Het samenstellen van een kerstpakket is een lastige opgave. Bovendien stelt het pakket vaak teleur. Kies je alweer voor een pakket vol voedingswaren waarvan de helft in de opslagkelder belandt? Dan snap je het nog niet helemaal!

In plaats daarvan zijn non-food kerstpakketten populairder dan ooit. Veel werkgevers kiezen ervoor om hun werknemers te verrassen met een totale ervaring. Wil jij ook je werknemers trakteren op een totale ervaring in plaats van een traditioneel kerstpakket? Dan is kerstpakketje Utrecht echt iets voor jou!

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Waarom je beter een ervaring kunt geven dan spullen
 • Dat je met kerstpakketje Utrecht elke werknemer blij maakt
 • Welke verrassingen er in kerstpakketje Utrecht zitten verstopt
 • Dat 7000+ mensen afgelopen half jaar blij zijn gemaakt met een Rondje Mario

Waarom je beter een ervaring kunt geven dan spullen

Steeds meer bedrijven kiezen voor het geven van een totale ervaring in plaats van een traditioneel kerstpakket vol vet, suikers en koolhydraten en spullen. Geen gekke verschuiving. Want mensen worden gelukkiger van een ervaring dan van spullen, zo blijkt uit een onderzoek van het NRC.

Dit heeft te maken met vier belangrijke bronnen die zorgen voor langdurig geluk: voorpret, genieten van nieuwe dingen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en goede herinneringen. Een ervaring die je deelt met anderen tikt al deze vier geluksbronnen aan. Denk maar eens na hoeveel voorpret je alleen al ervaart voordat je op vakantie gaat!

Met Kerstpakketje Utrecht maak je elke werknemer blij

Wil jij je werknemers verrassen met een totale ervaring? Een ervaring die ze kunnen delen met hun partner, vriend, broer, zus, zoon, dochter of met iedereen. Dan is Kerstpakketje Utrecht echt iets voor jou.  Benieuwd wat er allemaal in Kerstpakketje Utrecht verstopt zit? Zet je schrap!

Wat is leuk om te geven in je kerstpakket

Rondje Mario: 1000% gelach en plezier gegarandeerd

Speciaal voor het kerstpakket is het ''Tasje vol Plezier'' ontwikkeld. Samen met je partner, broer, dochter, vriendinnen of het gezin ga je op ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En ontdek je de mooiste pareltjes en plekjes van ons stadsie met een tasje vol funfacts, leuke vragen aan elkaar, challenges maar vooral heel veel liefde & plezier. Ideaal voor de kerstgedachte dus.

''Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie.'' - André en Edith
''Het was echt superleuk! Echt heel leuk hoe jullie dit zo bedacht hebben. We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in Amsterdam. We zijn heel benieuwd naar de volgende.'' - Mara
''Geweldige dag gehad! Mijn vriend en ik hebben vandaag een Rondje Mario gedaan en we hebben echt genoten. Wij wonen al in Utrecht en kennen echt al aardig wat over de stad, maar jullie hebben ons echt verrast met de leuke feitjes! Je ziet heel veel van de leuke dag en kunt onderweg nog 030-shotten en lekkere broodjes eten, een prima combi zo. Dus hartstikke bedankt voor de leuke dag!'' - Keith en Evelien

Op zoek naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onderstaande video.


Beklim de trots van Utrecht: de Domtoren (2 tickets)

''As ik boven op de Dom sta, kijk ik even na benee, dan zie ik 't ouwe Graggiie...''

Beklim het symbool van Utrecht: de Domtoren. Met haar 465 traptreden is de Domtoren de hoogste kerktoren van Nederland. Moeie benen na het beklimmen van de Domtoren? Het uitzicht is het dubbel en dwars waard!

Daarom zitten er in Kerstpakketje Utrecht 2 tickets om de Domtoren te beklimmen verstopt.

originele kerstpakketten

Bioscoop Louis Hartlooper Complex (2 tickets)

Kom lekker bij na alle spanning en sensatie in Louis Hartlooper: de bioscoop die elke Utrechter kent. Deze plek aan Ledig Erf barst van de gezelligheid en een prachtige ambiance. Dus.. voor welke film ga je? Alles is liefde? Soof? Of The Grinch?

Borrelplank Domtoren

Deze borrelplank in de vorm van een Domtoren zorgt voor veel gezelligheid op de tafel. Ook heb je de mogelijkheid om de borrelplank te graferen met je eigen bedrijfslogo. Zo wordt er toch nog aan je gedacht tijdens het eten van een Utregts Vockingworstje met mosterd.

PS. Het hout van deze kwalitatieve borrelplank is afkomstig van de beuk. Elke plank van beukenhout wordt behandeld. Hierdoor trekt het minder snel krom door vocht of temperatuurwisselingen en kan er enorm lang genoten worden van deze prachtige plank.

leuk kerstpakket voor werknemers

Maximus Speciaalbiertjes (2 stuks)

Ja, echt waar! Geen enkele brouwerij kan tippen aan.. Maximus. Menig Utregter is verkocht na het nemen van een slok. Kerstpakketje Utrecht bevat een wit en een blond biertje die goed in de smaak vallen bij man en vrouw.

Tipje van de sluier: uiteraard bevat het kerstpakket Maximus Pandora, winnaar van het beste blondbier in 2020!

Coco Club Hard Seltzer (2 stuks)

Hard Seltzer is het drankje van dit moment! Dit nieuwe verfrissende low-calorie drankje bevat geen gluten en suiker en laat man en vrouw verlangen naar de zomer en het samenzijn met vrienden.

Funfact: Utrechts ondernemer Tim Koetsier merkte dat Hard Seltzer een enorme hit was in Amerika en ging op onderzoek uit.. Zijn huis leek net de set van een Breaking Bad. Gelukkig MET resultaat. Want deze heerlijke versnapering laat ook jou verstelt achter.

Persoonlijke kaartjes

Ja, met deze kaartjes laat je elke werknemer stralen. Bij elk cadeautje in Kerstpakketje Utrecht worden je werknemers verrast met een kleine boodschap.

Boodschap bij Rondje Mario:

Met familie en vrienden moet je wandelen, niet handelen. Heb elkaar lief & geniet van de prachtige plekjes en pareltjes die Utrecht te bieden heeft.

Boodschap bij Domtoren beklimmen:

Door jouw inzet is ons bedrijf gegroeid. Nu is het tijd om jou te laten groeien. Geniet van het prachtige uitzicht van Utrecht vanaf de Domtoren.

Boodschap bij borrelplank in de vorm van Domtoren:

Waar liefde de tafel dekt, smaakt eten het best. Laten we ervoor zorgen dat je veel liefdevolle avonden met goed gezelschap gaat beleven met mij. 

Boodschap bij twee bioscoopkaartjes:

Je verdient het beste! Als je iemand zoekt die aantrekkelijk, grappig, slim, vol zelfvertrouwen, gevoelig, sexy, toegewijd en romantisch is, ga dan naar de film. Veel plezier!

Boodschap bij Maximus Speciaalbier + Coco Club Hard Seltzer:

Proost op een gelukkig nieuwjaar! Dit jaar zijn we ons er meer van bewust wat jij voor ons betekent, Bedankt.

Verpakking: ingepakt in kerstthema, met een vleugje Utrecht

Kerst, liefde en Utrecht. Ja! Kerstpakketje Utrecht wordt volledig in thema versierd. Het is bijna zonde om open te maken!

 Lijkt het je leuk om je werknemers te verrassen met Kerstpakketje Utrecht?  Neem dan nu contact op met Tom (eigenaar Rondje Mario, tel: 0624417090) of maak een online afspraak.


    Plan nu een online afspraak in   

Of ben je benieuwd naar de verschillende kerstpakketten die Rondje Mario aanbiedt? Klik dan op deze button.


    Lees meer   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen