Op zoek naar het leukste kerstpakket van 2022? Verras je werknemers met de totale Utrecht-ervaring!
Op zoek naar het leukste kerstpakket van 2022? Verras je werknemers met de totale Utrecht-ervaring!
20 augustus 2022 

Op zoek naar het leukste kerstpakket van 2022? Verras je werknemers met de totale Utrecht-ervaring!

Een kerstpakket waarmee je iedereen blij maakt! Onmogelijk. Tenminste... wel als je voor een traditioneel kerstpakket vol voedingswaren kiest. 

In plaats daarvan kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun werknemers te verrassen met een totale ervaring als kerstpakket. Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket waarmee je elke werknemer verrast? Dan raad ik aan dit artikel zeker verder te lezen! 

Ervaringen maken gelukkig

Drie sociaal psychologen onderzochten hoe je geld kunt uitgeven op een manier dat je er zo gelukkig mogelijk van wordt.

In hun literatuuronderzoek waren dit de belangrijkste bronnen van geluk:

1. Voorpret
2. Genieten van nieuwe ervaringen
3. Tijd doorbrengen met vrienden en familie
4. Goede herinneringen

In plaats van kiezen voor kortstondig te investeren in spullen, maakt het veel gelukkiger om geld uit te geven aan ervaringen met anderen.


Kerstpakketje Utrecht: een totale ervaring die alle 4 de pijlers van geluk aantikt

Ben je om en wil je je werknemers verrassen met een totale ervaring als kerstpakket? Dan is kerstpakketje Utrecht echt iets leuks om aan je werknemers te geven. Het tikt namelijk al deze vier pijlers van geluk aan. Let maar op:

1.  Voorpret: In Kerstpakketje Utrecht zit een Rondje Mario (tasje vol plezier), twee kaartjes om de Domtoren te beklimmen & twee kaartjes voor de gezelligste bioscoop van Utrecht verstopt. Hierbij is één ding zeker: 1000% plezier en gelach gegarandeerd. En weet je wat het leuke is? Je kan helemaal naar deze dag toeleven met je partner, dochter, zoon, vriendinnen of zus.

2. Genieten van nieuwe ervaringen: Rondje Mario is een dag totaal anders dan anders. Samen met je favo-persoon of personen ga je op pad en speel je Utrecht uit met een tasje vol funfacts, leuke vragen, challenges maar vooral heel veel plezier.

3. Tijd doorbrengen met vrienden en familie: Rondje Mario kan je doen met 2 of meer personen. Je bent zelf vrij om te bepalen wie je meeneemt! Is het je broer, zus, partner, dochter of iedereen? De keuze is aan jou. 

4. Goede herinneringen: Goede herinneringen zijn voor eeuwig. Dit pure stukje quality-time zorgt ervoor dat deze top-ervaring lang gekoesterd zal worden.

''Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie.'' - André en Edith
''Het was echt superleuk! Echt heel leuk hoe jullie dit zo bedacht hebben. We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in Amsterdam. We zijn heel benieuwd naar de volgende.'' - Mara
''Geweldige dag gehad! Mijn vriend en ik hebben vandaag een Rondje Mario gedaan en we hebben echt genoten. Wij wonen al in Utrecht en kennen echt al aardig wat over de stad, maar jullie hebben ons echt verrast met de leuke feitjes! Je ziet heel veel van de leuke dag en kunt onderweg nog 030-shotten en lekkere broodjes eten, een prima combi zo. Dus hartstikke bedankt voor de leuke dag!'' - Keith en Evelien 

Bekijk onderstaande video voor een korte sfeerimpressie van een cadeau dat in Kerstpakketje Utrecht verstopt zit. 


Wat zit er in Kerstpakketje Utrecht verstopt?

Kerstpakketje Utrecht is een totale ervaring die je kunt delen met jouw favo-persoon: je partner, zoon, vriendin, broer of iedereen. Het is een kerstpakket door Utrechtse ondernemers voor Utrechtse werknemers. Niets meer. Niets minder.

Wat is leuk om te geven in je kerstpakket

Benieuwd wat er allemaal in Kerstpakketje Utrecht verstopt zit? Lees dan onderstaande blog. Origineler kan niet toch?


    Ja, vertel me meer!   

Of bekijk onderstaande blog voor 5 dingen die je absoluut niet moet doen tijdens het samenstellen van een kerstpakket.


    Wat handig om te weten!   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen