Een kerstpakket was nog nooit zo leuk om uit te pakken! - verpakt in Utrecht, liefde en de kerstgedachte
Een kerstpakket was nog nooit zo leuk om uit te pakken! - verpakt in Utrecht, liefde en kerstgedachte
25 oktober 2022 

Een kerstpakket was nog nooit zo leuk om uit te pakken! - verpakt in Utrecht, liefde en kerstgedachte

Cadeautjes uitpakken is fantastisch. Wat zou het zijn? Zou ik het cadeau leuk vinden? Oooh, ik ben zo nieuwsgierig....

Dit spannende moment is helaas zo voorbij, doordat in rap tempo het cadeaupapier aan flarden wordt gescheurd. Gelukkig is Kerstpakketje Utrecht zo verpakt, dat het cadeaumoment voor lange bijzonder is en blijft. Veel leesplezier.

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Waarom elke werknemer blij wordt van Kerstpakketje Utrecht
2. Dat een kerstpakket nog nooit zo leuk was om te ontvangen
3. Met welke 5 boodschappen jij het personeel laat stralen
4. Dat werknemers zich echt gewaardeerd voelen met een persoonlijke videoboodschap

non food kerstpakket

De doos: verpakt in Utrecht, liefde en kerstgedachte

Een goed cadeau bouwt de spanning op met haar verpakking. Kerstpakketje Utrecht doet dit zeker! Het roept direct nieuwsgierig op wanneer je het kerstpakket in je handen gedrukt krijgt.

De woorden op de doos laten je gissen wat erin zit, maar raden doe je het zeker niet. Je weet pas wat je krijgt als je het uitpakt. En dat maakt de verrassing alleen maar groter.

Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk dan het design is 3..2..1..

Kerstpakketje Mario

Leuk he. Dat is nog eens een verpakking in Utrecht, liefde en kerstgedachte.

Eindelijk een kerstpakket waarmee je elke werknemer blij maakt

Een ervaring die je deelt met dierbaren maakt veel gelukkiger dan spullen. En daarom toveren alle cadeautjes die in Kerstpakketje Utrecht zitten een glimlach op het gezicht van jouw personeel.

''Wauw., een ludieke stadswandeling door Utrecht met een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen aan elkaar & challenges maar vooral heel veel gelach en plezier. Helemaal super. Dat ga ik doen met mijn gezin!''

''Wat leuk! 2 kaartjes om de Domtoren te beklimmen in Utrecht. Dat heeft mijn zus altijd al willen doen. Wat gaat ze dit leuk vinden...''

''Een borrelplank in de vorm van een Domtoren. Wat gaaf! Vanavond ga ik mijn man verrassen met een lekker kaasplankje en een goed flesje witte wijn''    Lees meer over de inhoud Kerstpakketje Utrecht   

Deze 5 boodschappen laten je stralen

Wist je dat aan elk cadeautje in Kerstpakketje Utrecht een bijpassende boodschap zit gekoppeld? Een lieve, verrassende boodschap die gegarandeerd leidt tot waardering van het personeel. En tegelijkertijd een boodschap die perfect past bij de kerstgedachte.

Benieuwd naar een voorbeeld? Deze boodschap zit aan het Rondje Mario verbonden.

originele kerstpakketten

En deze aan de twee kaartjes voor het beklimmen van de Domtoren. Word je daar niet blij van?

leuke kerstpakket ideeen

Maak je Kerstpakket af met een persoonlijke boodschap

Alsof dit nog niet origineel genoeg is..., Met Kerstpakketje Utrecht heb je ook de mogelijkheid om je werknemers te verrassen met een persoonlijke video bij je kerstpakket. Zo laat je je personeel echt ervaren hoeveel zij voor je betekenen en creëer je ambassadeurs voor het leven.

Hoe het werkt? Heel simpel. Jij neemt een video op. En wij zorgen ervoor dat al je werknemers het te zien krijgen zodra ze het pakket openmaken. Hoe dit er precies uitziet vertel ik graag in het echt.

5 redenen waarom Kerstpakketje Utrecht zo leuk is om uit te pakken

Oke, vooruit. Nog één keer een korte samenvatting van de 5 redenen waarom Kerstpakketje Utrecht zo leuk is om te ontvangen. Zet je schrap. Want dit zijn de 5 redenen:

1. Opbouwen spanning: de doos roept 100% zeker veel vragen en nieuwsgierig op. Wat zit hierin? Je weet pas echt wat je krijgt als je het uitpakt. Dat maakt de verrassing des te groter.

2. De versiering: van de doos, tot de lieve tekstjes bij de cadeautjes, tot de videoboodschap van je opdrachtgever. Aan alles is gedacht. Dit maakt het extra leuk om te krijgen.

3. Een klein beetje verklappen: niets is leuker om al een klein beetje te kunnen raden wat er in het pakket zit. Raad jij wat er in het kerstpakket zit? Dan ben je een hele grote speler!

4. Extra moeite: 
alles draait om waardering. Werknemers voelen zich extra gewaardeerd wanneer ze zien dat hun baas moeite voor ze heeft gedaan. Kerstpakketje Utrecht is origineel, dat elke werknemer zich gewaardeerd voelt.

5. Feestelijke stemming:
met Kerstpakketje Utrecht kom je gegarandeerd in feestelijke stemming. Laat die kerst maar komen! En de rode wijn, uitgebreide diners, desserts en en... nog meer rode wijn.

snel kerstpakket bestellen 2022

Kerstpakketten met een verhaal: snel en direct leverbaar

Samen staan we sterk. Door het bundelen van de krachten van lokale Utrechtse ondernemers zijn we in staat om het leukste kerstpakket van Utrecht aan te bieden.

Lijkt het je leuk om je werknemers te verrassen met Kerstpakketje Utrecht?  Neem dan nu contact op met Tom (eigenaar Rondje Mario, tel: 0624417090) of maak een online afspraak.


    Plan nu een online meeting in   

Wil je graag meer lezen over de inhoud van Kerstpakketje Utrecht? Klik dan op onderstaande button.


    Lees meer over de inhoud Kerstpakketje Utrecht   

PS. Wil je graag werknemers laten kiezen welke stad ze willen uitspelen? De tasjes vol plezier zijn ook beschikbaar voor de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem Maastricht, Nijmegen, Leiden en Groningen. 

Met Kerstpakketje Mario kunnen je werknemers zelf een stad naar keuze uitkiezen. Deze wordt dan later thuisbezorgd.

''Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie.'' - André en Edith
''Het was echt superleuk! Echt heel leuk hoe jullie dit zo bedacht hebben. We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in Amsterdam. We zijn heel benieuwd naar de volgende.'' - Mara
''Geweldige dag gehad! Mijn vriend en ik hebben vandaag een Rondje Mario gedaan en we hebben echt genoten. Wij wonen al in Utrecht en kennen echt al aardig wat over de stad, maar jullie hebben ons echt verrast met de leuke feitjes! Je ziet heel veel van de leuke dag en kunt onderweg nog 030-shotten en lekkere broodjes eten, een prima combi zo. Dus hartstikke bedankt voor de leuke dag!'' - Keith en Evelien
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen