Een tasje vol liefde - het leukste uitje | Daters en koppels

Allemaal dankzij één date! Grappig hè.

wat te doen met vriend

Potje Mario Kart?

Na een swipe naar rechts op Innercircle moest en zou het gaan gebeuren. Zondag 7 februari. Marloes en Tom gaan afspreken. Niets leek hun afspraakje in de weg te staan. Of toch wel?

Op de avond voor afspreken krijgt Tom het bericht van Marloes dat ze het toch niet ziet zitten. Ze wil het last-minute afzeggen, schandalig! Tom gooit al zijn charmes in de strijd en gelukkig doet een nachtje slapen wonderen.

Marloes bedenkt zich en wil, tot groot genoegen van Tom, toch afspreken. En ze heeft zeker geen spijt van deze keuze. Het is zo gezellig dat de Wii tevoorschijn wordt gehaald. De verliezer van Mario Kart moet de 2e date organiseren. Tom verliest.

coronadate utrecht

De proef

Als je denkt dat Tom een standaard-date gaat organiseren dan ken je Tom niet goed. Urenlang, dag na dag, is Tom hard aan het werk. 4 dagen later is het zover. Nog een laatste check van zijn allerliefste zusje (zie foto) en het concept is eindelijk klaar! 

Wil je horen wat het is? Nou goed dan. Een romantische wandeling door Utrecht met unieke weetjes over de stad. Weetjes waar echte Utrechters nog nooit van hebben gehoord. Uiteraard gekoppeld aan persoonlijke vragen. Tom wilt natuurlijk veel meer over de persoon Marloes te weten komen.

En het resultaat? Marloes is verkocht. Niet alleen aan Tom, maar vooral aan het concept. 

daten utrecht corona

Trouwen?

 

Neeee, een VOF! Een dag later krijgt Tom een belletje van een opgewonden Marloes. Ik citeer: ''Tom, ik vond het zooooo leuk, hier moeten we iets mee! Ik weet zeker dat heel veel daters en koppels dit echt fantastisch gaan vinden, vooral in deze tijden! Dit moet je gaan organiseren voor heel veel mensen. En ik wil je helpen!''

En zo geschiedde. Op weliswaar hun 3e afspraakje zetten Marloes en Tom hun handtekening onder het contract bij de KvK. Welgeteld 9 dagen, 4 uur en 24 seconden sinds hun eerste ontmoeting, en nu al zitten ze aan elkaar vast. De oprichting van Rondje Mario is een feit. 

Huh? Rondje Mario. Ja! Allereerst doordat het hele idee is ontstaan nadat Tom het potje Mario Kart verloor van een ijzersterke Marloes. Ten tweede omdat Broodje Mario Utrecht symboliseert.

daten utrecht

Klaar voor de start?

Yes! Het is zover. De kaartjes, enveloppen én het bier is binnen. Op 10 maart 2021 gaat Rondje Mario officieel van start. Op de dag zelf komen Marloes en Tom er zelfs nog achter dat 10 maart ook Internationale Mario Dag is. Het kan niet anders: dit is voorbestemd om één groot succes te worden!

Ons doel: een extra shot liefde toevoegen aan daters en stelletjes. 

originele teamuitjes

Schot in de roos

Als het leuk is om samen met je partner een stad te ontdekken, dan is het vast ook leuk om samen met collega's een stad te ontdekken waarin je werkt.

Niet alleen zorgt dit voor extra binding met de stad, maar de vragen en spellen in Rondje Mario zorgen ook voor een dag vol gelach, plezier en enorm goede teamsfeer.

Een beetje zenuwachtig waren we wel! Maar nu durf ik met zekerheid te zeggen. Rondje Mario is ook super om te doen met collega's. 

In een jaar tijd hebben liepen 140+bedrijven weg met Rondje Mario en enorm gelachen om alle prachtige kiekjes die we ontvingen.

teambuilding

2.5 jaar later

Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Inmiddels is Rondje Mario een familiebedrijf geworden.

Vader Jos wordt hoofd logistiek genoemd en is verantwoordelijk voor het verzenden van pakketjes. Moeder Jette houdt de voorraden bij. En zusje Door is mede-eigenaar van Rondje Mario. Inmiddels zijn in 2.5 jaar tijd:

  • Meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een dag vol plezier
  • Ontelbaar positieve reacties ontvangen
  • 500+ foto's van verliefde stelletjes
  • Geïnterviewd door het Algemeen Dagblad, Radio 1 en Radio Noord

Samen hebben wij één doel: alle mensen in Nederland verblijden met een stadstour vol gelach, liefde en plezier. Help jij mee?

Maak direct een online afspraak!
Beoordeeld met 4.9 sterren op Google Review

Deze reacties moet je checken!

Deze reacties moet je checken!

leuke activiteit met vriend

leuke activiteit met vriend

Beste dag van 2021 so far!

Gelachen, goede gesprekken en genoten van een mooie wandeling met Jeroen. Beste dag van 2021 so far.
leuke activiteit in utrecht met vriend

Jeanne (27)

Gewoon doen!

Ik zou tegen elk koppel zeggen: gewoon doen! Echt een superdag gehad. 

leuke activiteit in utrecht met vriendin
Jessie Chuckran (20)

Topmiddag!

Heerlijk genoten. Een hele mooie route gelopen en erg gezellig gekletst. Topmiddag.

leuke activiteit met vriendin in Utrecht
Robbert Schnitzeler (23)

Helemaal leuk!

Topidee, topconcept, topdag. Niets meer aan toe te voegen. 

leuke activiteit met vriendin in Utrecht

Melle van Rooijen (24)

Veel gelachen!

Superleuk. Lekker ouderwets op pad. Kaart in de hand, envelopjes erbij en even de volle aandacht voor elkaar. Veel gelachen en leuke gesprekken gevoerd.
leuke dingen om te doen in Utrecht

Jesse Gentenaar (25) 

Blij!

Ik ben helemaal blij. Zojuist Rondje Mario 'geklaard' en een super leuke dag gehad. Heerlijke activiteit om te doen met je vriend of vriendin.

leuke activiteit met vriendin in Utrecht
Leonie Maatman (26)