Een tasje vol liefde - het leukste uitje | Daters en koppels

Dromen komen uit! Geïnterviewd door:

wat te doen tijdens corona met een date

Algemeen Dagblad

wat te doen met vriend tijdens corona

NPO Radio 1

wat te doen met vriendinnen utrecht

IndeBuurt

wat te doen tijdens corona met een date

Radio Noord

wat te doen met vriend

Potje Mario Kart?

Na een swipe naar rechts op Innercircle moest en zou het gaan gebeuren. Zondag 7 februari. Marloes en Tom gaan afspreken. Niets leek hun afspraakje in de weg te staan. Of toch wel?

Op de avond voor afspreken krijgt Tom het bericht van Marloes dat ze het toch niet ziet zitten. Ze wil het last-minute afzeggen, schandalig! Tom gooit al zijn charmes in de strijd en gelukkig doet een nachtje slapen wonderen.

Marloes bedenkt zich en wil, tot groot genoegen van Tom, toch afspreken. En ze heeft zeker geen spijt van deze keuze. Het is zo gezellig dat de Wii tevoorschijn wordt gehaald. De verliezer van Mario Kart moet de 2e date organiseren. Tom verliest.

Dromen komen uit! Geïnterviewd door:

wat te doen tijdens corona met een date

Algemeen Dagblad

wat te doen met vriend tijdens corona

NPO Radio 1

wat te doen met vriendinnen utrecht

IndeBuurt

wat te doen tijdens corona met een date

Radio Noord

coronadate utrecht

De proef

Als je denkt dat Tom een standaard-date gaat organiseren dan ken je Tom niet goed. Urenlang, dag na dag, is Tom hard aan het werk. 4 dagen later is het zover. Nog een laatste check van zijn allerliefste zusje (zie foto) en het concept is eindelijk klaar! 

Wil je horen wat het is? Nou goed dan. Een romantische wandeling door Utrecht met unieke weetjes over de stad. Weetjes waar echte Utrechters nog nooit van hebben gehoord. Uiteraard gekoppeld aan persoonlijke vragen. Tom wilt natuurlijk veel meer over de persoon Marloes te weten komen.

En het resultaat? Marloes is verkocht. Niet alleen aan Tom, maar vooral aan het concept. 

7000+ mensen zijn blij gemaakt met een tasje vol liefde! 

daten utrecht corona

Trouwen?

 

Neeee, een VOF! Een dag later krijgt Tom een belletje van een opgewonden Marloes. Ik citeer: ''Tom, ik vond het zooooo leuk, hier moeten we iets mee! Ik weet zeker dat heel veel daters en koppels dit echt fantastisch gaan vinden, vooral in deze tijden! Dit moet je gaan organiseren voor heel veel mensen. En ik wil je helpen!''

En zo geschiedde. Op weliswaar hun 3e afspraakje zetten Marloes en Tom hun handtekening onder het contract bij de KvK. Welgeteld 9 dagen, 4 uur en 24 seconden sinds hun eerste ontmoeting, en nu al zitten ze aan elkaar vast. De oprichting van Rondje Mario is een feit. 

Huh? Rondje Mario. Ja! Allereerst doordat het hele idee is ontstaan nadat Tom het potje Mario Kart verloor van een ijzersterke Marloes. Ten tweede omdat Broodje Mario Utrecht symboliseert.

7000+ mensen zijn blij gemaakt met een tasje vol liefde! 

daten utrecht

Klaar voor de start?

Yes! Het is zover. De kaartjes, enveloppen én het bier is binnen. Op 10 maart 2021 gaat Rondje Mario officieel van start. Op de dag zelf komen Marloes en Tom er zelfs nog achter dat 10 maart ook Internationale Mario Dag is. Het kan niet anders: dit is voorbestemd om één groot succes te worden!

Ons doel: een extra shot liefde toevoegen aan daters en stelletjes. 

Een jaar later...

Trots! Trots! En nog een trots! Inmiddels zijn meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde. Daarbij is het eerste Rondje Mario Liefdesspel; speciaal voor koppels gelanceerd! Het is altijd spannend wanneer je iets nieuws lanceert, maar ook de spellen vliegen als warme tasjes vol liefde over de toonbank... Waar het avontuur gaat eindigen? Geen idee. Maar we genieten van de reis. 

Benieuwd naar het Rondje Mario Liefdesspel? Tom legt het graag uit!

Ideaal voor in het park, thuis of aan het strand!