Kerstpakket ideeën: geef een origineel en persoonlijk kerstpakket met Rondje Mario
Kerstpakket ideeën: geef een origineel en persoonlijk kerstpakket met Rondje Mario
11 oktober 2023 

Kerstpakket ideeën: geef een origineel en persoonlijk kerstpakket met Rondje Mario

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kerstpakket? Geef een ervaring weg! Met een van onze non-food Rondje Mario Kerstpakketten spendeer je tijd met je dierbaren. Een echte kerstgedachte dus! Ps. en ook nog eens stuk duurzamer dan een traditioneel pakket vol vet, suikers, koolhydraten & spullen die weer toch weer in de voorraadkast verdwijnen... ;)

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Welk Rondje Mario Kerstpakket het beste bij jou én je werknemers past.
2. Dat een ervaring gelukkiger maakt dan spullen of een kerstpakket vol voedingswaren.
3. Dat je met een Rondje Mario Kerstpakket alle green flags binnen jouw bedrijf aanvinkt: duurzaam, tegen voedselverspilling, vitaliteit & gezondheid!

Vijf smaken: Non-food kerstpakketten

Ondanks dat de kerstpakketten van Rondje Mario non-food kerstpakketten zijn, heb je wel keuze uit vijf verschillende smaken. 😉 Mmmmmmmmmm..

1. Stappen & Happen Kerstpakket: Stadswandeling + Lunch (optioneel)

Ontdek de mooiste pareltjes en plekjes van favoriete stad met je partner, broer, dochter, zoon, vriend of gezin tijdens deze stadswandeling vol plezier. Samen ga je ouderwets op pad met een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen voor aan elkaar & hilarische challenges voor onderweg! Afsluitend met een heerlijke lunch in een van de gezelligste tentjes van de stad.

stad verkennen met je vriend

Ps. Momenteel kun je je Rondje al lopen door Utrecht, Amsterdam, Groningen, Leiden, Nijmegen, Breda, Den Haag en Rotterdam.

''Hier waren we echt even aan toe. Na  de zoveelste avond bankhangen werd het tijd voor iets anders. We hebben echt een topdag gehad & mooie stadswandeling gemaakt. Veel gelachen, goede gesprekken gevoerd, lekkere biertjes gedronken en we zijn nóg veel meer over elkaar te weten gekomen. Voor alle koppels een absolute aanrader! - Saul van der Vegt

    Ik wil meer weten!   

2. Kerstpakketje Utrecht : Volledige Utrecht-ervaring

De totale Utrecht-ervaring in één kerstpakket, bestaande uit:

 • Rondje Mario: Een stadswandeling vol funfacts over Utrecht, leuke vragen voor aan elkaar & hilarische challenges voor onderweg!
 • Borrel gezellig samen met een borrelplank in de vorm van de Domtoren.
 • Twee tickets voor het beklimmen van onze trots: de Domtoren.
 • Twee bioscoopkaartjes voor de gezelligste bioscoop van Utrecht: het Louis Hartlooper Complex.
 • Utrechtse speciaalbiertjes
 • Persoonlijke kaartjes

  leuke activiteit in Utrecht
Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie. ~ André en Edith

    Ik wil meer weten!   

3. Rondje Mario Menukaart: Cadeaubon

"Alle werknemers zijn zo verschillend. Hoe kan ik nou een kerstpakket samenstellen dat aan ieders smaak voldoet?" Jup... Smaken verschillen, dus laat je werknemers zelf kiezen waar ze trek in hebben met de Rondje Mario Cadeaubon. Een menukaart, maar dan voor non-food kerstpakketten. 😉

kletspotje

Een stadstour, de liefdespot, het liefdesspel of een bierproeverijtje. De keuze is aan jouw werknemer!

Ik ben een echte Rondje Mario fan! Ik heb me doodgelachen, heb dingen verteld die ik veel vaker moet zeggen & heb zelfs. bijna een traantje weggepinkt bij de woorden van mijn vriend (maar vooral van het lachen, haha oeps).

    Wat staat er allemaal op het menu?   

4. Bierproevereisje Nederland

Dit bierproeverijtje voor thuis bevat alle ingrediënten (met name bier) voor een topavond. Bierproevereisje Nederland bestaat uit zes biertjes uit verschillende steden, gekoppeld aan grappige funfacts over de biertjes, typische plaatselijke hitjes & leuke en diepe vragen die zorgen voor een goed gesprek.

originele kerstpakketten


Heerlijke bieren, superleuke funfacts en vragen voor elkaar. Hahaha. Ik ben onder de indruk van de danskunsten van mijn beste vriend. Heerlijk om niet op de bank naar Netflix te kijken, maar het op een hele leuke manier gezellig te hebben met vrienden.

    Ik wil meer weten!   

5. Mario's Mix & Match: toevoeging aan samengesteld kerstpakket

Swipe jouw ideale kerstpakket bij elkaar voor the perfect match! Voor het toevoegen van een Rondje Mario stadswandeling aan een samengesteld kerstpakket maken bedrijven veelal gebruik van de volgende drie opties:

1. Rondje Mario als fysiek product toevoegen

Voeg de stadswandeling toe als fysiek product aan jouw samengestelde kerstpakket (tas, plattegrond, enveloppen & kaartjes). Het enige nadeel dat hieraan verbonden zit, is dat je van te voren kiest welke stad je werknemers uit zullen spelen.

2. Rondje Mario als cadeaubon toevoegen

Deze luxe cadeaubon zit verstopt in een heel leuk mini Rondje Mario tasje. Het voordeel hiervan is dat werknemers zelf een stad kunnen uitkiezen met de vouchercode. Wij sturen vervolgens het Rondje Mario naar de werknemer op.

3. Rondje Mario Digitaal

Ideaal als je met Rondje Mario de piek op je samengestelde kerstpakket wil zetten. Deze stadswandeling kun je lopen a.d.h.v. een app en zit ook verstopt in een luxe cadeaubon met mini Rondje Mario tasje. Het voordeel hiervan is dat deze variant goedkoper is & de werknemers zelf een stad kunnen uitkiezen met de vouchercode.


    Ik wil meer weten!   

Green flags: duurzaam, tegen voedselverspilling & vitaal!

Zeg nee tegen voedselverspilling & ja tegen duurzaamheid en gezondheid. Met onze non-food kerstpakketten geef je niet alleen een kerstcadeau aan je werknemers, maar ook aan de planeet. Het is dan ook een prachtige kans om je bedrijf te profileren als milieubewust & vitaal. En dit alles zonder de planeet te belasten. Win-win!

Red flags? Nee hoor, alleen maar green flags voor jouw bedrijf:

✅ Duurzaam: Onze non-food kerstpakketten voorkomen voedselverspilling in tegenstelling tot traditionele pakketten vol vet, suikers, koolhydraten & spullen die toch weer in de voorraadkast verdwijnen... ;)

✅ Vitaliteit & gezondheid: Met onze stadswandeling blijven jouw werknemers in beweging! Enneh... had ik al iets gezegd over een traditioneel pakket vol vet, suikers & koolhydraten? 

✅ Persoonlijk: Onze non-food kerstpakketten passen ideaal bij de kerstgedachte. Tijd doorbrengen en herinneringen maken met dierbaren. Wat lief dat je daar aan denkt, baas!

✅ Origineel: Met een van onze non-food kerstpakketten onderscheid je je van traditionele kerstpakketten en geef je een totale ervaring weg!

1000% gelach, plezier en kerstgevoel gegarandeerd

Zit er iets leuks tussen voor jou werknemers of heb je een eigen idee bedacht wat bij hierop aansluit? Alles is mogelijk! Dus... wat zeg je ervan. Even online sparren?


    Plan nu een online meeting in   

Of wil je eerst 10 reacties van anderen zien? Klik dan op onderstaande button!


    Bekijk reacties van anderen   


Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen