Wat staat er op het menu? Rondje Mario Menukaart
Wat staat er op het menu? Kijk hier wat er op de Rondje Mario Menukaart staat!
12 oktober 2023 

Wat staat er op het menu? Kijk hier wat er op de Rondje Mario Menukaart staat!

"Alle werknemers zijn zo verschillend. Hoe kan ik nou een kerstpakket samenstellen dat aan ieders smaak voldoet?" Jup... Smaken verschillen, dus laat je werknemers zelf kiezen waar ze trek in hebben met de Rondje Mario Cadeaubon. Een menukaart, maar dan voor non-food kerstpakketten. 😉 Dus... wat staat er op het menu?

1. Stadswandeling vol plezier: 8 steden

Ontdek de mooiste pareltjes en plekjes van favoriete stad met je partner, broer, dochter, zoon, vriend of gezin tijdens deze stadswandeling vol plezier. Samen ga je ouderwets op pad met een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen voor aan elkaar & hilarische challenges voor onderweg!

Klinkt geweldig toch! Samen met vrienden, je partner of het hele gezin de stad uit spelen met een tasje vol plezier. Dat dacht ik ook. Inmiddels zijn al meer dan 15.000+ blij gemaakt met Rondje Mario. En blijven de positieve reacties binnenstromen.

''Hier waren we echt even aan toe. Na de zoveelste avond bankhangen werd het tijd voor iets anders. We hebben echt een topdag gehad & mooie stadswandeling gemaakt. Veel gelachen, goede gesprekken gevoerd, lekkere biertjes gedronken en we zijn nóg veel meer over elkaar te weten gekomen. Voor alle koppels een absolute aanrader! - Saul van der Vegt

stad verkennen met je vriend

Ps. Momenteel kun je je Rondje al lopen door Utrecht, Amsterdam, Groningen, Leiden, Nijmegen, Breda, Den Haag en Rotterdam.


    Meer weten over de stadswandeling vol plezier   

2. Bierproevereisje Nederland

Dit bierproeverijtje voor thuis bevat alle ingrediënten (met name bier) voor een topavond. Bierproevereisje Nederland bestaat uit zes biertjes uit verschillende steden, gekoppeld aan grappige funfacts over de biertjes, typische plaatselijke hitjes & leuke en diepe vragen die zorgen voor een goed gesprek. Samen bourgondisch genieten en garantie op buikpijn. Maar dan van het lachen.

originele kerstpakketten


Heerlijke bieren, superleuke funfacts en vragen voor elkaar. Hahaha. Ik ben onder de indruk van de danskunsten van mijn beste vriend. Heerlijk om niet op de bank naar Netflix te kijken, maar het op een hele leuke manier gezellig te hebben met vrienden.

    Ik wil meer weten!   

3. De Liefdespot

Breng je relatie terug van saai naar wow met deze pot vol leuke dates in huis, buitenshuis en lieve woorden!. Met de liefdespot haal je een jaar lang liefde in huis! Dit is het ticket naar een jaar vol lachen, liefhebben en mooie ervaringen maken met elkaar. De pot bevalt 52 magische kaartjes vol geweldige dates in huis, buitenshuis of superschattige complimentjes.

Elke week - 52 weken lang - wordt er één kaartje gepakt uit de liefdespot met een leuke opdracht. De sleur smelt als een ijsje voor de zon. Wedden dat jij je collega's weer hopeloos verliefd over de werkvloer ziet dwalen?

date ideeen

Hahaha, wat een heerlijke pot is dit. Wij noemen het de pot vol gezelligheid.  Mijn vriendin vindt dit helemaal geweldig. En ik stiekem ook. Wat een originele dates komen er uit deze pot.  - Wessel (30)

    Meer weten over de Liefdespot   

4. Het Liefdesspel: mini tasje vol liefde

Bankhangen zat? Organiseer een romantische spelletjesavond tijdens deze donkere dagen thuis. Enneh.. er zijn punten te verdienen. Niet alleen voor jezelf, maar ook bij je partner! Spoileralert: vlinders gegarandeerd.

Een spel voor funfacts,, seksadviezen, challenges, maar vooral heeeel veel liefde. En leuke vragen. Wat zou je bijvoorbeeld het meeste missen als je relatie zou eindigen? Offff... wat is naam van het allereerst basisschoolvriendje- of vriendinnetje van je lover? Beeld zijn/haar favoriete danspas uit in de club! Of je schoonouders. Warning: niet je irritante schoonmoeder... 😉

kletspotje

Ik ben een echte Rondje Mario fan! Ik heb me doodgelachen, heb dingen verteld die ik veel vaker moet zeggen & heb zelfs. bijna een traantje weggepinkt bij de woorden van mijn vriend (maar vooral van het lachen, haha oeps).

    Meer weten over het spel   

Ideaal voor de kerstgedachte: meer dan 15.000+ gingen voor

Wat de keuze ook wordt... er staat een dag vol gezelligheid op de werknemer te wachten. Een ervaring die gedeeld kan worden met dierbaren. Een goede vriend, partner of het gezin. Ideaal voor de kerstgedachte dus. En het perfecte kerstcadeau voor jouw werknemers.

Wil je een beetje uit de bocht vliegen met je kerstpakket? Dan is de Rondje Mario Menukaart de ideale toevoeging aan jouw kerstpakket. Maak nu een online afspraak of bel mij (Tom, oprichter Rondje Mario) op 06244417090.


    Plan nu een online meeting in   

Of wil je eerst 10 reacties van anderen zien? Klik dan op onderstaande button!


    Bekijk reacties van anderen   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen