Bye-Bye saaie kerstpakketten! Voeg Rondje Mario toe aan je samengestelde kerstpakket
Bye-Bye saaie kerstpakketten! Voeg Rondje Mario toe aan je samengestelde kerstpakket
22 september 2023 

Bye-Bye saaie kerstpakketten! Voeg Rondje Mario toe aan je samengestelde kerstpakket

Het vinden van een een kerstcadeau voor werknemers kan een behoorlijke uitdaging zijn.. Alle werknemers zijn zo verschillend. Hoe kan ik nou een kerstpakket samenstellen dat aan ieders  smaakvoldoet?

Maar stel je eens voor dat je een cadeau kan geven dat garant staat voor lachbuien, plezier en een onvergetelijke herinnering. Een ervaring die je werknemer deelt met dierbaren. Een goede vriend, partner of zelfs met het hele gezin! Dat klinkt toch als het ultieme kerstcadeau?

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Dat je met Rondje Mario je werknemers trakteert met 1000% gelach, liefde en plezier
 • Waarom Rondje Mario ideaal bij de kerstgedachte past
 • Waarom de Rondje Mario Cadeaubon ideaal is voor jouw samengestelde kerstpakket
 • Hoe meer dan 15.000+ mensen blij zijn gemaakt mer Rondje Mario

Rondje Mario: 1000% gelach, liefde en plezier

Ken je dat gevoel? Dat je niet meer kan stoppen met lachen. Dat je zo hard aan het lachen bent dat het zelfs pijn begint te doen in je buik? Mooi! Dan betekent het dat je mooie tijd hebt gehad.

Rondje Mario roept zo'n gevoel in de maag op. En weet je wat het leuke is, dit kerstcadeau geeft plezier voor iedereen

Rondje Mario Cadeaubon: plezier voor iedereen!

Marloes vindt het heerlijk om buiten te zijn, Bram houdt van speciaalbier en Jos.. wat vind Jos eigenlijk leuk? Geen zorgen! Met de Rondje Mario Cadeaubon hoef jij niet meer te kiezen.

Werknemers kiezen namelijk zelf waar ze behoefte aan hebben: een ultieme stadservaring, een bierproeverijtje voor thuis, de liefdespot of een fantastisch spel voor thuis. Eén ding is zeker: jij weet zeker dat het kerstcadeau niet in de voorraadkelder belandt!


Rondje Mario: het tasje vol plezier in 8 steden

Klinkt geweldig toch! Samen met vrienden, je partner of het hele gezin de stad uit spelen met een tasje vol plezier.  Dat dacht ik ook.

In dit tasje zitten allerlei funfacts over de stad, leuke vragen voor elkaar, challenges maar vooral heel veel gelach & plezier verstopt. Inmiddels zijn al meer dan 15.000+ blij gemaakt met Rondje Mario. En blijven de positieve reacties binnenstromen.

''Hier waren we echt even aan toe. Na  de zoveelste avond bankhangen werd het tijd voor iets anders. Van tevoren had ik enkele twijfels of ik (30) en mijn vriendin (35) niet t e oud waren voor dit concept. Nou, totaal niet! We hebben echt een topdag gehad & mooie stadswandeling gemaakt. Veel gelachen, goede gesprekken gevoerd, lekkere biertjes gedronken en we zijn nóg veel meer over elkaar te weten gekomen. Voor alle koppels een absolute aanrader! - Saul van der Vegt

    Meer weten over Rondje Mario   

originele kerstpakketten

Bourgondisch genieten met het Rondje Mario Bierproevereisje

Het ideale reisje voor alle mannen en vrouwen die van speciaalbier houden. Heerlijk samen thuis met dierbaren op de bank. Met biertjes afkomstig uit allerlei steden in Nederland.

En weet je wat het leuke is? Aan elk biertje zit een funfact & vraag of challenge gekoppeld. Hierbij heb je één garantie: buikpijn van het lachen.

Heerlijke bieren, superleuke funfacts en vragen voor elkaar. Hahaha. Ik ben onder de indruk van de danskunsten van mijn beste vriend. Heerlijk om niet op de bank naar Netflix te kijken, maar het op een hele leuke manier gezellig te hebben met vrienden.


    Meer weten over het Bierproevereisje   

De liefdespot brengt je relatie terug van saai naar wow!

Met de liefdespot haal je een jaar lang liefde in huis! Dit is het ticket naar een jaar vol lachen, liefhebben en mooie ervaringen maken met elkaar. De pot bevalt 52 magische kaartjes vol geweldige dates in huis, buitenshuis of superschattige complimentjes.

Elke week - 52 weken lang - wordt er één kaartje gepakt uit de liefddespot. De sleur smelt als een ijsje voor de zon. Wedden dat jij je collega's weer hopeloos verliefd over de werkvloer ziet dwalen?

Hahaha, wat een heerlijke pot is dit. Wij noemen het de pot vol gezelligheid.  Mijn vriendin vindt dit helemaal geweldig. En ik stiekem ook. Wat een originele dates komen er uit deze pot.  - Wessel (30)

    Meer weten over de Liefdespot   

Ideaal voor de kerstgedachte: meer dan 15.000+ gingen voor

Wat de keuze ook wordt... er staat een dag vol gezelligheid op de werknemer te wachten. Een ervaring die gedeeld kan worden met dierbaren. Een goede vriend, partner of het gezin. Ideaal voor de kerstgedachte dus. En het perfecte kerstcadeau voor jouw werknemers.

Wil je een beetje uit de bocht vliegen met je kerstpakket? Dan is de Rondje Mario Cadeaubon de ideale toevoeging aan jouw kerstpakket. Maak nu een online afspraak of bel mij (Tom, oprichter Rondje Mario) op 06244417090.


    Plan nu een online meeting in   

Wil je graag meer lezen over de inhoud van Kerstpakketje Utrecht? Klik dan op onderstaande button.


    Lees meer over de inhoud Kerstpakketje Utrecht   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen