Kerstpakketje Mario: maak van jouw kerstpakket een ervaring om nooit meer te vergeten! I 15.000+ gingen voor
Kerstpakketje Mario: maak van jouw kerstpakket een ervaring om nooit meer te vergeten! I 15.000+ gingen voor
03 oktober 2023 

Kerstpakketje Mario: maak van jouw kerstpakket een ervaring om nooit meer te vergeten! I 15.000+ gingen voor

Het is weer deze tijd van het jaar: hoofdbrekens om kerstpakketten. Het een onmogelijke om een kerstpakket samen te stellen dat aan ieders smaak voldoet  En daarom kozen veel bedrijven voor een  traditioneel kerstpakket vol voedingswaren een gemakkelijke keuze. Voor ieder wat wils, hoezeee!

Maar stel je nu eens voor dat je een kerstpakket cadeau kunt geven dat niet alleen lachbuien, plezier en geluk garandeert, maar ook een onuitwisbare herinnering creëert.Een ervaring die je werknemer kan delen met je partner, vrienden, of zelfs het hele gezin! Klinkt dat niet als het ultieme kerstcadeau?

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Waarom het zo leuk om je werknemers te verrassen met Rondje Mario
 • Dat het geven van een ervaring als kerstpakket populairder is dan ooit
 • Dat je met een lunch de piek op jouw kerstpakket zet
 • Hoe Rondje Mario perfect aansluit bij de kerstgedachte van delen en genieten

Bye-Bye saaie kerstpakketten; hallo Rondje Mario!

Wil jij ook voorkomen dat jouw kerstpakket op de voorraadplank belandt? Dan ben je niet de enige.

Non-food kerstpakketten zijn populairder dan ooit. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers te verrassen met een totale ervaring. Kerstpakketje Mario is zo'n bijzondere ervaring.

makro kerstpakketten

Wat is Kerstpakketje Mario? Het ultieme recept voor 1000% lachen, liefde en plezier

Kerstpakketje Mario bestaat uit 3 cadeaus: een Rondje Mario, een heerlijke lunch en een onvergetelijke ervaring! Klinkt nu al top. Benieuwd wat het precies inhoudt? Lees dan met mij mee.

Rondje Mario: samen de stad uitspelen met een tasje vol plezier

Hoe leuk is het om samen met je geliefden een stad te ontdekken! De stad waarin je werkt of woont, of een stad waar je nog nooit bent geweest. Wat de keuze ook wordt; met Rondje Mario is het gegarandeerd genieten geblazen.

Samen met je vrienden, gezin of partner speel je de stad uit met een tasje vol plezier. In dit tasje zitten allerlei funfacts over de stad, leuke vragen voor elkaar, challenges maar vooral heel veel gelach, liefde en  plezier verstopt.


Eén ding is zeker: buikpijn zal je krijgen. Maar dan van het lachen welteverstaan. De afgelopen 2 jaar zijn meer dan 15.000+ mensen blij gemaakt met Rondje Mario en hebben we tal van leuke foto's, kiekjes en reacties binnengekregen.


    Meer weten over het Tasje vol Plezier   

Doe deze stadswandeling vol liefde & plezier in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Den Haag, Breda, Leiden of Nijmegen!

Zet de piek op jouw Kerstpakket met een lunch

Ken jij iemand die niet van eten houdt? Ik niet. En één ding weet ik zeker: na deze dag vol plezier + duizenden stappen verlang jij naar een heerlijke lunch in één van de sfeervolste restaurantjes van de stad.

En daarom is het oo zoo leuk om het kerstpakket te bekronen met een heerlijke lunch. Och.. wat zal dat spiesje mozzarella met een cherrytomaatje, die serranoham met meloen en die shakshuka met aubergine lekker smaken.

''Hier waren we echt even aan toe. Na  de zoveelste avond bankhangen werd het tijd voor iets anders. Van tevoren had ik enkele twijfels of ik (30) en mijn vriendin (35) niet t e oud waren voor dit concept. Nou, totaal niet! We hebben echt een topdag gehad & mooie stadswandeling gemaakt. Veel gelachen, goede gesprekken gevoerd, lekkere biertjes gedronken en we zijn nóg veel meer over elkaar te weten gekomen. Voor alle koppels een absolute aanrader! - Saul van der Vegt

Samenwerking met restaurants in 8 steden

Zoals gezegd: Rondje Mario is te doen in 8 steden (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Den Haag, Breda, Leiden of Nijmegen). En daarom werken wij in al deze 8 steden samen met de leukste restaurants van de stad.

Hoe het werkt is heel simpel! In het Tasje vol Plezier (Rondje Mario) zit een waardebon verstopt voor een heerlijke lunch bij het restaurant. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door de werkgever. Deze bon lever je in bij het restaurant en voilà: een heerlijke lunch is onderweg.

Ideaal voor de kerstgedachte: meer dan 15.000+ gingen voor

Wat de keuze ook wordt... er staat een dag vol gezelligheid op de werknemer te wachten. Een ervaring die gedeeld kan worden met dierbaren. Een goede vriend, partner of het gezin. Ideaal voor de kerstgedachte dus. En het perfecte kerstcadeau voor jouw werknemers.

Wil je een beetje uit de bocht vliegen met je kerstpakket? Dan is de Kerstpakketje Mario de ideale keuze. Maak nu een online afspraak of bel mij (Tom, oprichter Rondje Mario) op 06244417090.


    Plan nu een online meeting in   

Of wil je eerst 10 reacties van anderen zien? Klik dan op onderstaande button!


    Bekijk reacties van anderen   

Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen