Avonturijn beleeft een topdag: Rondje Mario als teamactiviteit is een absolute aanrader voor elk bedrijf!
Avonturijn beleeft een topdag: ''Rondje Mario als teamactiviteit is een absolute aanrader voor elk bedrijf!''
14 mei 2024 

Avonturijn beleeft een topdag: ''Rondje Mario als teamactiviteit is een absolute aanrader voor elk bedrijf!''

Jill Zwiers beleeft samen met 29 collega's een topdag in Utrecht. Dit was zo'n unieke manier om deze prachtige stad met elkaar te ontdekken. We hebben echt enorm genoten. In deze blog vertelt Jill wat Rondje Mario zo leuk maakt.

De eerste kennismaking

Om heel eerlijk te zijn had ik nog nooit van Rondje Mario gemaakt. Via Google belandde ik op de website en deze sprong direct bij mij in het oog. Ik zag direct een hele vrolijke website met allerlei foto's en positieve reacties van klanten. En ook de beschrijving van het teamuitje was erg origineel.

teambuilding

Ons wensenlijstje

Ik wilde een teamuitje organiseren dat niemand verwacht. Iets totaal anders dan anders. Met het liefst wel een teamactiviteit waarbij we iets actiefs gingen doen. Rondje Mario speelt perfect in op deze facetten. Dus ik schoot direct een afspraak in met Tom.

Eerst even online meeten

Het was ontzettend leuk om met Tom te sparren over Rondje Mario als teamactiviteit. Hij vertelde wat het precies inhield en ik kreeg de ruimte om mijn vragen te stellen. Het was zelfs mogelijk om het Rondje Mario specifiek in te richten voor Avonturijn. Ik liet Tom nog enkele dagen in spanning maar wist eigenlijk al zeker: dit gaan wij doen!

Wist je dat afgelopen jaar 133 bedrijven in Utrecht wegliepen met Rondje Mario!

De ontmoeting in het echt

Enkele dagen voordat de teamactiviteit in Utrecht op de planning stond kwam Tom bij mij langs met het Rondje Mario en benodigdheden. Hier nam hij de tijd om uit te leggen hoe het precies werkt. Zo wist ik zeker dat het helemaal goed ging komen!

Het regent zonnestralen

Hahaha, er werd 14mm aan regen verwacht.. Dat stond niet op de planning. Gelukkig kon de regen de pret niet deren. Al onze collega's kwamen super enthousiast terug en hebben écht genoten (ondanks de regen). Dus laat je vooral niet tegenhouden door het weer zal ik zeggen. Alhoewel een zonnetje natuurlijk perfect zou zijn.

Inmiddels zijn meer dan 25.000+ blij gemaakt met Rondje Mario. Leuk hè.

Verbinding met elkaar

Meerdere collega's vanden het heel fijn om een keer met elkaar te praten over dingen die niet ''school/onderwijs'' gerelateerd zijn. Ook dingen die we niet wisten van elkaar kwamen naar voren. Zo heeft een collega die al een tijdje bij ons werkt boeken geschreven. Dat was een hele grappige ontdekking.

Onze directrice zei: 'echt fijn om zo even op andere manier met elkaar in gesprek te gaan en dat er zulke mooie gesprekken ontstaan!''

teambuilding Utrecht

Ludieke weetjes over de stad

Zelfs onze collega's die uit Utrecht komen werden verrast met allerlei ludieke weetjes over de stad. Het klopt echt dat er in de stad allerlei dingen verstopt zitten die je pas ziet als je er staat. Maar er zit wel een heel leuk verhaal achter., hahaha.

Zo wist ik bijvoorbeeld echt niet wat de term ladderzat en de Domtoren met elkaar te maken hebben. En dat er speciaal een tegel middenin de stad staat om aan te geven waar de Domtoren terechtkomt als deze omvalt. Heel leuk bedacht.

Ook over jullie geschreven teksten kwamen leuke reacties. Iedereen vond dat het op zo een leuke en grappige manier geschreven is.

Rondje Mario wordt beoordeeld met 4.9 sterren op Google Review

Chocolade maakt alles goed

Yes! Wie wordt er niet blij van chocolade. De typische Utrechtse lekkernij, De Domtorentjes van Theo Blom waren een enorme hit. Ik begrijp wel waarom deze gestolen werden (inside joke gerelateerd aan funfact Rondje Mario). En waarom veel toeristen in Utrecht perse naar deze banketbakkerij willen.

Schot in de roos

Alles bij elkaar hebben we een hele gezellige dag gehad waarin we veel gelachen hebben en nog meer over elkaar te weten zijn gekomen! Heel erg bedankt voor deze super toffe teambuilding dag, het was echt heel gaaf! Petje was naar jullie want het was echt TOP.

Is dit een leuke teamactiviteit voor jou?

Ben jij de aangewezen persoon om een origineel, creatief en superleuk teamuitje te organiseren? En lijkt het je leuk om te sparren over de mogelijkheden? Plan dan nu direct een online afspraak in met Tom, oprichter van Rondje Mario.


    Maak een online afspraak   

Of bekijk meer voorbeelden van kaartjes die in Rondje Mario verstopt zitten.


    Voorbeeldkaartjes van Rondje Mario   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen