Leer je collegas op een compleet nieuwe manier kennen met Rondje Mario I Het origineelste teamuitje van 2023
Leer je collega's op een compleet nieuwe manier kennen met Rondje Mario - het origineelste teamuitje van 2023
27 maart 2023 

Leer je collega's op een compleet nieuwe manier kennen met Rondje Mario - het origineelste teamuitje van 2023

Oké, oké. We weten allemaal dat Thea drie kinderen heeft, Ruud een fanatiek hardloper is en Berry graag een feestje bouwt. Maar wat weet je nou eigenlijk écht van je collega's? Waarschijnlijk veel minder dan je denkt... Rondje Mario to the rescue!

Tijdens deze dag vol teamspirit komen de meest hilarische en onverwachte vragen voorbij, waardoor je je collega's op een compleet nieuwe manier leert kennen. Bereid je maar vast voor op een dag vol verrassingen en lachbuien.


Eindelijk een teamuitje waar elke collega blij van wordt

We weten allemaal dat het heel lastig is om een teamuitje te plannen dat iedereen leuk vindt. Jan houdt niet van sporten, Edith heeft een hekel aan escaperooms, Lisa wilt liever iets actiefs doen en Tim.. tja wil wil die eigenlijk?

Stop met zoeken. Rondje Mario is dé teamactiviteit dat écht elke collega leuk vindt. Samen met collega's speel je de stad uit via een tasje vol teamspirit. In dit tasje zitten allerlei funfacts over de stad, leuke vagen voor elkaar, challenges maar vooral heel veel gelach & plezier verstopt.  Wedden dat jij vanavond heel wat te vertellen hebt tbuis?

''Al onze collega’s kwamen super enthousiast terug en hebben echt genoten (ondanks de regen). Meerdere collega’s vonden het heel fijn om een keer met elkaar te praten over dingen die niet “school/onderwijs” gerelateerd zijn. Ook dingen die we niet wisten van elkaar kwamen naar voren (ook bijvoorbeeld van een collega die al een tijdje bij ons werkt en boeken heeft geschreven).'' - Jill, liep Rondje Mario met 25 collega's.

Met Rondje Mario waan je je toerist in eigen stad

Weet je wat zo leuk is? Met Rondje Mario waan je je helemaal toerist in eigen stad. Oók al ben je een jarenlange inwoner van de stad.  Samen met collega's ontdek je de juweeltjes en pareltjes van de stad. En kom je achter de meest grappige weetjes en feitjes over de stad en je collega's. Dat is dubbel winnen!

''Onze directrice zei: ‘Echt fijn om zo even op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan en dat er zulke mooie gesprekken ontstaan!’ En zelfs onze collega’s die uit Utrecht komen hebben iets nieuws geleerd over de stad!  En de domtorentjes waren ook een hit! Ook over jullie geschreven teksten kwamen leuke reacties, mensen vonden het op een leuke en grappige manier geschreven'' - Belle, liep Rondje Mario met 15 collega's.

Vragen die leiden tot hilarische ontdekkingen over je collega's

Man, man, man. Je komt erachter dat je collega die altijd zo rustig is stiekem van hardcore metal houdt en dat je baas bekend stond als de grootste flirt van de stad.. ''Hahaha, Peter. Ik wist niet dat je ..'' Dit is een typische reactie van collega's die Rondje Mario uitspelen. Wedden dat je na dit teamuitje een hele nieuwe kijk hebt op je collega's?

teambuilding Utrecht

1000% plezier, lachbuien en teamsfeer

Adem in. Adem uit. Na deze dag vol teamspirit heb je tranen in je ogen. Van het lachen wel te verstaan. Eén ding is zeker: na Rondje Mario weet je zeker dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En dat iedereen er ''voorlopig'' weer tegenaan kan.

''Alles bij elkaar een hele gezellige dag waarin we veel gelachen hebben en nog meer over elkaar te weten zijn gekomen! Dus heeeel erg bedankt voor deze super toffe teambuilding dag, het was echt heel gaaf dus petje af naar jullie want het was echt TOP '' - Jill, liep Rondje Mario met 25 collega's.

Ideaal teamuitje voor jong en jong van geest (oud)

Merk jij dat sommige teamleden het moeilijk vinden om te lachen met elkaar vanwege het zogenaamde generatiekloofje? Of vind je het lastig om een teamuitje te verzinnen dat leuk is voor jong en jong van geest (oud)?
Dan kan ik maar twee woorden zeggen: Rondje Mario.

Welke stad speel jij uit?

Veel bedrijven lopen weg met Rondje Mario. Inmiddels zijn meer dan 12.000+ mensen blij gemaakt met Rondje Mario. En is Rondje Mario is te lopen in 4 steden: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Voor welke stad ga jij?

Wil je meer weten over Rondje Mario als teamactiviteit? Bel oprichter Tom dan op 0624417090 of plan een online meeting.


    Maak een online afspraak   

Of bekijk meer voorbeelden van kaartjes die in Rondje Mario verstopt zitten.


    Voorbeeldkaartjes van Rondje Mario   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen