Het leukste teamuitje van Utrecht - lachen, plezier & teambuilding: speciaal voor bedrijven
Het leukste teamuitje van Utrecht! - lachen, plezier & teambuilding: speciaal voor bedrijven
24 augustus 2022 

Het leukste teamuitje van Utrecht! - lachen, plezier & teambuilding: speciaal voor bedrijven

Leiding geven aan je team na corona. Hoe lastig is dat? Hoe zorg je voor een goede teamsfeer wanneer iedereen is versnipperd over thuiskantoren, zolders en keukentafels? Hoe gaat het met de collega die geruisloos van de radar is verdwenen? En hoe is de onderlinge sfeer in het team?

Als manager weet je als geen ander dat een goede sfeer in het team leidt tot de beste prestaties. Daarom stel ik je deze vraag: hoelang is het geleden dat je écht gelachen hebt met heel het team? Is dat te lang geleden? Dan is het tijd voor een tasje vol teamspirit. Eén ding is zeker: na deze dag vol teambuilding kan elke collega er weer helemaal tegenaan.

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Hoe je een dag vol teamspirit, plezier & gelach beleeft
 • Welke elementen er in een tasje vol teamspirit verstopt zitten
 • Hoe je je teamleden verrast met een topdag in Utrecht
 • Hoe je allerlei nieuwe ontdekkingen opdoet over je werkbuddy's
 • Hoe je ouderwets gezellig gaat lachen met je collega's

Rondje Mario: Teambuilding.. maar dan veel leuker!

Zin om hardop te lachen met je collega's? Dan is het tijd voor een tasje vol teamspirit.

Of uhhh.. ik bedoel Rondje Mario. Oo wacht... Rondje Mario is een tasje vol teamspirit: speciaal voor bedrijven.

Je gaat ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speelt Utrecht uit met een tasje vol funfacts, leuke vragen, teamspirit, challenges & vooral heel veel gelach en plezier.

Weg van het kantoor. Weg van de zolderkamer. Heerlijk in de buitenlucht om de mooiste plekjes en pareltjes van de Utrecht te ontdekken.Elementen die in een tasje vol teamspirit verstopt zitten

Nieuwsgierig geworden? Dat dacht ik al! We gaan natuurlijk niet alles verklappen. Maar om je een beter beeld te geven, krijg je enkele voorbeelden te zien.

Kaart en enveloppen: Weg met die mobiel. En ouderwets op pad met kaart en enveloppen door Utrecht. Op de kaart staat aangegeven waar op de route je het envelopje mag openen. Wie de envelop mag openmaken? Dat hangt af van de vraag die op de envelop staat..

Degene met de kleurrijkste sokjes aan bijvoorbeeld.

teambuilding Utrecht

Funfacts: In de enveloppen zijn o.a. funfacts te vinden. En nee! Geen oubollige weetjes.. maar weetjes waarmee je de show steelt op elke vrijmibo & zorgen voor een WOW!.

Wist je bijvoorbeeld dat Badass Beatrix als kind een paar uurtjes moest brommen in de cel in Utrecht!? Vanwege het stelen van een handje fruit! Dat hadden we toch niet verwacht van onze lieve koningin.

Leuke vragen: Aan elke funfact zit een vraag gekoppeld. Een vraag die je hoogstwaarschijnlijk niet vraagt aan je collega's, maar die wel tot leuke ontdekkingen leidt.

Zo moet je bijvoorbeeld vertellen welke wijze les je van je ouders hebt geleerd en graag wilt meegeven aan je collega's.

KwaliteitenIn het Tasje vol Teamspirit zitten 5 kwaliteiten verstopt. Leg uit waarom deze kwaliteit past bij één van je collega's. Ahh... so sweet!

teambuilding activiteiten

Minigames: Game on orrr Game over. Om als winnaar over de streep te komen is een goede samenwerking in het team een vereiste. Spannennd....

teambuilding Utrecht

Truth or Dare: Pray the lord! Krijg jij een grappige maar tikkie ongemakkelijke dare voorgeschoteld of die eerlijke eye-opening vraag? Een ding is zeker: na het beantwoorden of uitvoeren van deze vraag is het team klaar om samen bergen te verzetten.

Zo moet je bijvoorbeeld vertellen wat er de afgelopen tijd goed gaat op de werkvloer & wat beter kan.

3.2.1. WIJZEN!: Tel met z'n allen af en wijs naar degene die het beste bij de stelling past. Ben jij de uitverkorene? Draai de kaart om en beantwoordt de vraag over jezelf.

teamuitje Utrecht
De échte Utrechters quiz: Ha jochie! Wie is de rasechte Uuuuuuuutregter van het team? Dat wordt heel snel duidelijk na het spelen van deze quiz.

Weet je bijvoorbeeld wat het gezegde: ''k mos me neef effe-n-'n hand geven'' betekent? Dat ik moest plassen!

Wat te doen met team in Utrecht

Typisch Utrechtse lekkernijen & drankjes: Tijdens deze dag vol teambuilding word je volledig ontzorgd. Oftewel: alles inclusief hapjes en drankjes. Heb je bijvoorbeeld de Utrechtse Domtorentjes van Theo Blom wel eens geproefd?

De Domtorentjes van Theo Blom zijn zo lekker dat een dief de ramen intikte van Theo en de Domtorentjes probeerde te stelen. Deze slimme dief had echter per ongeluk gipsplaatjes meegenomen in plaats van echte Domtorentjes. Bummer! Dat moet een bezoekje naar de tandarts hebben opgeleverd.

Ingewikkeld?

Nee! Maak het niet te moeilijk in je hoofd. Op de kaartjes staat precies aangegeven wat er van jou & je teamleden wordt verwacht.

Teambuilding voor jong en oud 

Afgelopen jaar zijn meer dan 7000+ blij gemaakt met Rondje Mario. Inmiddels hebben we zoveel leuke reacties gekregen dat we durven zeggen: Rondje Mario is voor iedereen!

Benieuwd naar enkele reacties?

Dat snap ik!  Ook het tasje vol teamspirit is in vol enthousiasme ontvangen. Neem bijvoorbeeld de reactie van Jurren, founder van Like Charlie Clothing:

''Aanrader voor elk bedrijf/team. De perfecte manier om een hele gezellige dag te hebben met het team, veel te lachen & ondertussen aan teambuilding te doen. De opdrachten waren hilarisch. De weetjes waren bij mij als echte Utrechter niet bekend (maar wel heel grappig) en de bijbehorende vragen zorgden voor verrassende, maar leuke ontdekkingen over mijn collega's. Al met al een topdag.''

Tijdsduur

Met dit tasje vol teamspirit heb je voor 2 tot 3 uur plezier met je collega's! Uiteraard eindigt Rondje Mario op een mooie plek in hartje Utrecht waar je lekker kan borrelen en napraten over alle spanning en sensatie.

Met Rondje Mario ben je toerist in eigen stad

Lijkt het je leuk om binnenkort ouderwets gezellig op pad te gaan met je team? Met Rondje Mario speel je toerist in eigen land. Hoe leuk is dat! Je wordt verrast met de mooiste weetjes, pareltjes en plekjes van de stad. En doet verrassende ontdekkingen op over je collega's. Eén ding is zeker: na het lopen van Rondje Mario is de sfeer zo goed binnen het team dat je er voorlopig weer tegenaan kunt.


    Bestel nu!   

Of stel nog enkele vragen aan Tom (oprichter Rondje Mario).


    Maak een online afspraak   


Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen