UUUniek teamuitje van Rondje Mario tovert glimlach op gezicht bij 42 collegas van het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis
UUUniek teamuitje van Rondje Mario tovert glimlach op gezicht bij 42 collega's van het Wilhelmina Kinderziekenhuis
26 april 2024 

UUUniek teamuitje van Rondje Mario tovert glimlach op gezicht bij 42 collega's van het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Afgelopen week liepen 42 collega's van het WKZ weg met Rondje Mario. Willemijn, een van de deelnemers vertelt waarom dit teamuitje een schot in de roos was en waarom ze het aan elk bedrijf zou aanraden. Veel leesplezier!

Hoe het begon

Eebs per jaar organiseren we een teamuitje met onze afdelingen en deze keer was ik de aangewezen persoon om het teamuitje te verzorgen. Een uitdagende opgave, want het gaat om een behoorlijk grote groep.

De één wilt het liefst direct borrelen en de ander wilt iets actiefs doen. Gelukkig hebben wij met Rondje Mario de activiteit gevonden die deze twee elementen op een leuke  met elkaar verbindt.

Wist je dat het Rondje Mario met maar liefst 4.9 sterren wordt beoordeeld op Google Review?

Wat sprak ons aan?

Om eerlijk te zijn sprak het concept mij meteen aan. Het is een mix van lachen met elkaar, het creëren van een leuke teamsfeer en het ontdekken van een stad waarin je werkt op een compleet nieuwe manier.

Ik bedoel maar, zelf woon ik mijn hele leven lang in Utrecht, maar hoeveel weet ik nu precies over mijn stad? En wat weten mijn collega's die niet uit Utrecht eigenlijk van de stad waarin ze werken?

Hoogstwaarschijnlijk niet zo veel. En dat maakt Rondje Mario gewoon superleuk om te doen. Om de stad waarin je werkt samen met je collega's uit te spelen.. Bovendien is het ook gewoon heerlijk dat het in de buitenlucht is.

En dat afgelopen jaar 133 bedrijven in Utrecht wegliepen met Rondje Mario!

Welke twijfels had ik van tevoren?

Tuurlijk. Het is best spannend om verantwoordelijk te zijn voor het teamuitje. Valt het uitje wel in de smaak? Welke weetjes kan ik precies verwachten? Kennen onze Utrechtse collega's deze weetjes al?

Wat wij vooral heel leuk vonden is dat de funfacts in de stad weetjes zijn die je pas ziet als je er daadwerkelijk staat. En waar wel in heel leuk verhaal achter zit. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat Utrecht beschikt over een vrouwelijk verkeersstoplicht genaamd Sofie.

leuke teamuitjes

Sofie staat symbool voor vrouwenrechten. En het is bedoeld om aan te geven hoe vanzelfsprekend het is om in openbare ruimtes mannelijke figuren te gebruiken. Sofie to the rescue!

Wat vond ik het leukst?

Nou, ik vond de vraag die aan de weetjes gekoppeld zitten superleuk, haha. Zo moest een collega bijvoorbeeld vertellen welke wijze les ze van haar ouders heeft geleerd? Wat een heel verrassend antwoord opleverde.

Een andere collega moest weer vertellen wat een alledaagse irritatie van haar was. We hebben zo om dat antwoord gelachen. Het was heel herkenbaar.

Inmiddels zijn meer dan 25.000+ blij gemaakt met Rondje Mario. Leuk hè.

Afsluiting met een hapje bij Restaurant de Markt

We hadden de wens om de dag te bekronen met een diner bij de Restaurant Markt. Deze zit gelegen op een heel gezellig typisch Utrechts straatje. Hier hebben we uiteindelijk met zijn allen heerlijk gegeten.

Hoe was het contact met de organisatie?

Wat heel prettig was is dat ik contact met oprichter Tom had via WhatsApp. Het was fijn dat het Rondje Mario erg flexibel is en helemaal ingericht kon worden op onze wensen.

Zo wilden we dat het Rondje Mario in groepjes van 6-8 personen gelopen kon worden. Ook konden alle collega's voor in hun goodiebag zelf het drankje bepalen (Utrecht speciaalbier, frisdrank of Rosé).

Een dag voordat het Rondje Mario plaatsvond kwam Tom langs met de inhoud van Rondje Mario en de extra uitleg. Dit was fijn omdat dit voor een duidelijk beeld zorgde.


Sfeerimpressie

Willemijn benadrukt dat het teamuitje helemaal naar wens was. ''Het was echt een geslaagde dag waar we nog flink om hebben gelachen.''

De sfeerimpressie die ze meestuurt liegt er ook niet om. Wij zien lachende gezichten en een topsfeer. Wat wil je nog meer?

Is dit een leuke teamactiviteit voor jou?

Ben jij de aangewezen persoon om een origineel, creatief en superleuk teamuitje te organiseren? En lijkt het je leuk om te sparren over de mogelijkheden? Plan dan nu direct een online afspraak in met Tom, oprichter van Rondje Mario.


    Maak een online afspraak   

Of bekijk meer voorbeelden van kaartjes die in Rondje Mario verstopt zitten.


    Voorbeeldkaartjes van Rondje Mario   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen