Rondje Mario: het leukste teamuitje in Rotterdam. Lachen, plezier & teambuilding!
Rondje Mario: het leukste teamuitje in Rotterdam. Lachen, plezier & teambuilding!
21 februari 2023 

Rondje Mario: het leukste teamuitje in Rotterdam. Lachen, plezier & teambuilding!

Ben je op je zoek naar een leuke teamactiviteit in Rotterdam? Stop dan nu met zoeken! Rondje Mario is de ideale activiteit voor een topdag met het team.

Samen met collega's ga je op pad een tasje vol teamspirit.  En leer je zowel je collega's als Rotterdam kennen op een hele andere, maar hilarische manier. Benieuwd waarom Rondje Mario de ideale activiteit is voor jouw team? Dan raad ik aan deze blog verder te lezen.

Na het lezen van deze blog weet je:

 • Hoe jij je teamleden verrast met een onvergetelijke topdag
 • Welke onderdelen Rondje Mario tot een succes maken
 • Hoe de vragen in Rondje Mario leiden tot hilarische ontdekkingen over collega's
 • Dat jij weer ouderwets keihard hardop gaat lachen met collega's

Rondje Mario: Teambuilding.. maar dan veel leuker! 

Zin om ouderwets te gieren van het lachen met je collega's? Dan is het tijd voor Rondje Mario.

Samen met je collega's ga je op pad met het tasje vol teamspirit. In dit tasje zitten allerlei funfacts over Rotterdam verstopt, leuke vragen aan elkaar, challenges & vooral heel veel gelach en plezier,

Nieuwsgierig naar een korte sfeerimpressie? Klik dan op bovenstaande video., Leuk hè.

Funfacts over Rotterdam

Nee! Zelfs als échte Rotterdammert heb je nog niet van deze weetjes gehoord. Wist je bijvoorbeeld al dat de op één na langste Nederlander ooit uit Rotterdam komt.

Zijn naam is Rigardus Rijnhout, ofwel de Reus van Rotterdam. Met een lengte van 2.37 meter (!) en een gewicht van 230 kilogram kan het niet anders dat hij een behoorlijke indruk bij je achterliet..

Ondanks dat Rigardus veel gepest werd met zijn lengte: (lees: ''hé Rigardus, is het koud daarboven?'', bleef Rigardus altijd vriendelijk. 

Hij werd gezien als één van de vriendelijkste inwoners van Rotterdam en met de Vriendelijke Reus van Roald Dahl. 

Rotterdam zal het gouden hart van Rigardus nooit meer vergeten, en heeft hem bronzen standbeeld geschonken. Dit standbeeld kan je bewonderen in Wijkpark Oude Westen.

Wedden dat jij dit vanavond al aan je vrienden hebt verteld?

leuke teambuildingactiviteiten Rotterdam

Groot is ie hè, onze Rigardus. Oja, wist je dat voorafgaand aan elke funfact wordt bepaald welke collega deze mag voorlezen? Degene met de langste wimpers bijvoorbeeld!

Hilarische vragen voor je collega's

Aan elke funfact zit een vraag verbonden. Dit is een hilarische vraag die je waarschijnlijk nooit eerder hebt gesteld aan je collega, maar wel leidt tot een leuke ontdekking. Of een vraag die resulteert in complimentjes.

Benieuwd naar de vraag die verbonden is aan de Reus van Rotterdam? Komt ie:

''Rigardus liet bij iedereen in Rotterdam een behoorlijke indruk achter. Welke collega liet het afgelopen jaar op jou een behoorlijke indruk achter?''

Aaah.. dat had je echt niet hoeven zeggen hoor.

Ontdek de mooiste pareltjes en plekjes van Rotterdam

Wie zegt dat Rotterdam alleen grauw en grijs is kent Rotterdam niet goed! Rotterdam is een prachtige havenstad met een indrukwekkende skyline. 

En weet je wat het leuke is met Rondje Mario? Door Rondje Mario te doen ontdek je niet alleen de bekende plekjes van Rotterdam, maar ook de verborgen juweeltjes van de stad.

Teambuilding voor jong en oud

Afgelopen jaar zijn meer dan 10.000+ blij gemaakt met Rondje Mario. Inmiddels hebben we zoveel leuke reacties gekregen dat we durven zeggen: Rondje Mario is voor iedereen!

''Aanrader voor elk bedrijf/team. De perfecte manier om een hele gezellige dag te hebben met het team, veel te lachen & ondertussen aan teambuilding te doen. De opdrachten waren hilarisch. De weetjes waren bij mij als echte Utrechter niet bekend (maar wel heel grappig) en de bijbehorende vragen zorgden voor verrassende, maar leuke ontdekkingen over mijn collega's. Al met al een topdag.'' - Jurren van der Gun, founder Like Charlie Clothing.

Tijdsduur

Met dit tasje vol teamspirit heb je voor 2 tot 3 uur plezier met je collega's! Uiteraard eindigt Rondje Mario op een mooie plek in hartje Utrecht waar je lekker kan borrelen en napraten over alle spanning en sensatie.

Met Rondje Mario ben je toerist in eigen land

Lijkt het je leuk om binnenkort ouderwets gezellig op pad te gaan met je team? Met Rondje Mario speel je toerist in eigen land. Hoe leuk is dat! Je wordt verrast met de mooiste weetjes, pareltjes en plekjes van de stad. En doet verrassende ontdekkingen op over je collega's. Eén ding is zeker: na het lopen van Rondje Mario is de sfeer zo goed binnen het team dat je er voorlopig weer tegenaan kunt.

Wil je meer weten over Rondje Mario als teamactiviteit? Bel oprichter Tom dan op 0624417090 of plan een online meeting.


    Maak een online afspraak   

Of bekijk meer voorbeelden van kaartjes die in Rondje Mario verstopt zitten.


    Voorbeeldkaartjes van Rondje Mario   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen