10 redenen waarom Rondje Mario de ideale teamactiviteit is voor een teamdag: 1000% gelach, plezier en teamspirit
10 redenen waarom Rondje Mario de ideale teamactiviteit is voor een teamdag: 1000% gelach, plezier en teamspirit
28 november 2022 

10 redenen waarom Rondje Mario de ideale teamactiviteit is voor een teamdag: 1000% gelach, plezier en teamspirit

Is het lang geleden dat je echt hebt gelachen met het team? Dan is het tijd voor Rondje Mario: het tasje vol teamspirit. Je gaat ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speel je de stad uit met collega's via leuke funfacts over de stad, verrassende vragen aan elkaar, challenges & maar vooral heel veel gelach en plezier.

Eén ding is zeker: 1000% teamsfeer gegarandeerd. Twijfels? Deze 10 redenen nemen alle twijfels weg. Veel leesplezier!

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Dat Rondje Mario eindelijk een teamuitje is waar elke collega blij van wordt.
2. Dat Rondje Mario een teamactiviteit is voor jong en jong van geest (oud).
3. Dat je na deze team teamdag klaar bent om bergen te verzetten.
4. Dat al meer dan 10.000+ dit jaar blij zijn gemaakt met een Rondje Mario.

leuke teamuitjes utrecht

10 redenen om Rondje Mario te doen als teamactiviteit

Benieuwd naar 10 redenen om Rondje Mario te kiezen?
Zet je schrap. Klaar voor de start... af!

1.  Lachen, plezier & teambuilding

Hoe keep je de teamspirit alive als iedereen is versnipperd over zolderkamers, keukentafels en thuiskantoren? Hoe gaat het nu eigenlijk met die collega die geruisluis van de radar is verdwenen? En hoe is de onderlinge sfeer in het team? Eén ding is zeker: met de sfeer in het team zit het na Rondje Mario wel goed. Dat is het werk van de truth and dares, spelletjes en leuke vragen, hahaha.

''Wat een geweldige dag hebben we gehad Tom!!! Het is een echte aanrader'' - Saskia (ging samen met 27 leraren van Niftarlake Collega op avontuur)

2. Leer je collega's op een hilarische manier kennen

Wat weet jij nou echt over je collega's? Uhm... Thea heeft 3 kinderen, Ruud loopt veel hard en Tom is een echt feestbeest. Chapeau. Knap gedaan. En verder? Tsja.. geen idee.
Geen zorgen. De vragen die in Rondje Mario verstopt zitten leiden tot hilarische ontdekkingen over je collega's.

''Whutttt, André was jij vroeger breakdancer?''

teambuilding Utrecht

3. Sociale impact

Na corona zijn onze sociale spieren verslapt. Een groot gedeelte zit nog steeds niet op het sociale level dan voorheen. Men heeft meer oog voor de tv en eigen televisie dan voor de ander.

Gelukkig ben je met Rondje Mario volledig op elkaar aangewezen. Wie leest de plattegrond? Wie beantwoord de vraag over welke wijze les van je ouders je graag wilt meegeven aan je collega's en wie heeft de langste tong? Meten maar!

''Het was kortom: top! Gezellig, leuke vragen en iedereen deed supergoed mee, haha - Giny (ging samen met 9 collega's van Fysio Hans van Leeuwen op pad)

4. Punten scoren bij collega's

Tijdens Rondje Mario kan je punten scoren, niet alleen voor jezelf maar vooral bij je collega's. In het Tasje vol Teamspirit namelijk kwaliteiten verstopt. Wie past volgens jou het beste bij onderstaande eigenschap? Ahh.. dat is zo leuk om te horen. Ik word er helemaal blij van: teamsfeer 100%.

teambuilding Rotterdam

5.  Jong en Jong van Geest (oud ) hebben een topdag

Hoe lastig is het om een teamuitje te organiseren dat iedereen leuk vindt? Edith is niet sportief, Jan heeft een hekel aan escaperooms, Lisa doet het liefst iets actiefs en Tim.. wat wilt hij eigenlijk?

Rondje Mario organiseer je eindelijk een teamactiviteit waar elke collega blij van wordt. Heerlijk in de buitenlucht op pad langs de mooiste pareltjes en plekjes van de stad. En die weetjes, hahaha. Zelfs als echte Utregter of Rotterdammert was ik hier niet van op de hoogte. Maar daar ga ik vanavond wel de show mee stelen thuis...

leuke teambuilding

6. Klaar om bergen te verzetten

Als teamleider weet je als geen ander dat een goede teamsfeer leidt tot de beste prestaties. Na Rondje Mario weet je in ieder geval zeker dat de sfeer zo goed is in het team dat je klaar bent om bergen te verzetten.

teamactiviteit rotterdam

Het was één groot succes - Debbie (liep Rondje Mario met 9 collega's van de Kindergarden.

7. Ideale manier om nieuwe collega's te introduceren

Heb je net een nieuwe collega aangenomen? En wil je deze collega op een originele manier verwelkomen aan het team? Dan is Rondje uitermate geschikt. Allereerst omdat je zelf gewoon een superdag hebt met team. Ten tweede omdat de nieuwe collega direct is geïntrigeerd in het team: 1+1=2.

teamuitjes Rotterdam

8. Bekroon de dag met een heerlijke lunch

Wil jij de dag in stijl afsluiten? Bekroon dan deze dag met een heerlijke lunch bij een typisch Utrechts, Rotterdam, of Haarlems restaurant die perfect aansluit op de route. Op zoek naar tips voor een leuk restaurant? Ik help je graag verder. Wel eens bij De Markt gegeten in de oo zoo gezellige Drieharingstraat in Utrecht? Aanrader.

teamactiviteit rotterdam

9. Meerdere steden

Lijkt je leuk om direct vanuit het kantoor in hartje Amsterdam een Rondje Mario te doen? Of ga je liever op pad met collga's in een onbekende, nieuwe stad? De keus is aan jou! Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Maastricht. Waar kies jij voor?


''We hebben enorm genoten van Rondje Mario! Het was zeker geslaagd. Elkaar op een hele leuke manier leren kennen. Bedankt. - Wilma (liep Rondje Mario met 10 collega's)


10. Meer dan 10.000+ zijn afgelopen jaar blij gemaakt met Rondje Mario

TROTS. Afgelopen jaar hebben meer dan 10.000 mensen Rondje Mario gedaan (jong, oud, groot, klein). De ene reactie was nog lovender dan de andere. Daar zijn we uiteraard superblij mee. Ons doel is pas geslaagd wanneer iedereen in Nederland blij is gemaakt met een Rondje Mario. Help jij mee?

Ja? Leuk! Neem bij interesse contact op met oprichter Tom (0624417090) of maak direct een online afspraak om nog enkele vragen te stellen.


    Maak een online afspraak   

Of ben je benieuwd naar enkele voorbeelden die in het Tasje vol Teamspirit vertstopt zitten? Klik dan op onderstaande button. Leuk he.


    Bekijk enkele voorbeelden van kaartjes   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen