Rondje Mario- eindelijk een teamuitje dat elke collega leuk vindt - lachen, plezier en teamsfeer
Eindelijk een teamuitje dat elke collega leuk vindt - lachen, plezier en teamsfeer
15 november 2022 

Eindelijk een teamuitje dat elke collega leuk vindt - lachen, plezier en teamsfeer

Help! Mijn team is zo verschillend. Hoe kan ik nou in hemelsnaam een teamuitje organiseren waar elke collega blij van wordt? Stop met wanhopen. Rondje Mario is de oplossing. Lachen, plezier & teamsfeer. Samen maken we er een onvergetelijke dag van! 

Rondje Mario - Tasje vol Teamspirit

Is het lang geleden dat je echt gelachen hebt met het team? Dan is het tijd voor het tasje vol teamspirit

Samen met collega's ga je ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speel je de stad uit via een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen aan elkaar, challenges maar vooral heel veel plezier en gelach.


    Lees meer over Rondje Mario   

Een teamuitje dat leuk is voor jong en oud

Sportief uitje doen? Nee, dat is niets voor Gerda en haar knikkende knieën. Of dan toch maar een escape-room? Nee, te standaard! Bovendien sta je dan met zijn allen dicht op elkaar in een binnenruimte. En dat vind Theo dan weer niet zo prettig..

Met Rondje Mario organiseer je een teamuitje waar iedereen plezier van heeft. De afgelopen 2 jaar hebben meer dan 10.000+ mensen van verschillende leeftijdsgroepen Rondje Mario gelopen en hebben we louter plezierige reacties binnengekregen.

leuke teambuilding
Kijk eens aan! Het plezier spat hier toch vanaf?

Samen op jacht naar de mooiste plekjes en pareltjes van de stad

Heerlijk in de buitenlucht. Samen op pad om de mooiste plekjes en pareltjes van de stad te ontdekken. En die weetjes, hahaha. Ik ben een echte Utrechter maar dit wist ik echt niet. En dit wist ik ook niet. En dit wist ik ook niet.. dat ga ik vanavond aan mijn vrouw vertellen! 

Aanrader voor elk bedrijf. De perfecte manier om een hele gezellige dag te hebben met het team, veel te lachen en ondertussen aan teambuilding te doen. - Jurren van der Gun, eigenaar Like Charlie Clothing
Het was één groot succes. Een fantastisch concept. Hele leuke, originele manier om zowel de stad als elkaar op grappige manier te leren kennen. Kan het iedereen aanbevelen.  - Pieter, Unitas

Leuke nieuwe ontdekkingen over je collega's

Of nu al jaren elke dag een bakkie pleur in de ochtend drinkt of elkaar pas net kent.. de vragen die in het Rondje Mario verstopt zitten leiden gegarandeerd tot hilarische ontdekkingen over je collega's. Een ding is zeker: na dit Rondje Mario is de teamsfeer zo goed dat je klaar bent om bergen te verzetten met het team.

teamuitjes RotterdamDames, naar jullie zin?

Rondje Mario - eindelijk een teamuitje waar iedereen blij van wordt

Enthousiast geworden? Dat dacht ik al! Rondje Mario - het tasje vol teamspirit - is te doen in 5 steden: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Maastricht. 

Neem bij interesse contact op met oprichter Tom (0624417090) of maak direct een online afspraak om nog enkele vragen te stellen. 


    Maak een online afspraak   

Of ben je benieuwd naar enkele voorbeelden die in het Tasje vol Teamspirit vertstopt zitten? Klik dan op onderstaande button. Leuk he.


    Bekijk enkele voorbeelden van kaartjes   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen