Rondje Mario: het leukste teamuitje voor een warm welkom aan nieuwe collegas - lachen, plezier & teambuilding!
Rondje Mario: het leukste teamuitje voor een warm welkom aan nieuwe collega's - lachen, plezier & teambuilding!
09 november 2022 

Rondje Mario: het leukste teamuitje voor een warm welkom aan nieuwe collega's - lachen, plezier & teambuilding!

Ben jij op zoek naar een optimaal warm welkom voor je nieuwe collega's? Of lijkt het je gewoon leuk om het bedrijf en het nieuw samengestelde team op een originele manier aan elkaar te introduceren? Stop dan met zoeken! Want een leuker teamuitje dan Rondje Mario ga je niet vinden.

Teambuilding maar dan veel leuker!

In een nieuw team met nieuwe collega's kan het begin soms ietwat onwennig zijn. Zullen Thea en Rutger wel goed bij elkaar passen? En praten Mo en Jeannette eigenlijk wel eens met elkaar?

Rondje Mario to the rescue! Samen met collega's ga je ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speel je de stad uit met een tasje vol funfacts over de stad, leuke ontdekkingen over elkaar, challenges & maar vooral heel veel gelach en plezier.

leuke teambuilding

Funfacts waarmee je de show steelt op iedere verjaardag

Nee, niet van de oubollige weetjes over Utrecht. Met deze weetjes blaas al je vrienden van tafel! ''Echt waar? Dat ik dit niet wist? En ik woon al zo lang in de stad, hahaha wat grappig!'' is een veelgehoorde reactie van lopers van Rondje Mario.

Wist je bijvoorbeeld dat de onze lieve Koningin Beatrix 3 uur vast heeft gezeten in de gevangenis van Utrecht na het stelen van een handje fruit? Badass Bea!  

Leuke vragen die leiden tot grappige ontdekkingen

Of je nu net nieuw in het team bent of al jaren met elkaar werkt: 100% zeker dat je deze vragen nog niet hebt gesteld. Denk jij van wel? Oké! Vertel mij dan eens welke wijze les je collega van zijn/haar ouders heeft geleerd en graag wilt meegeven aan collega's.

Teamsfeer stijgt naar level 100

In sommige envelopjes zit een extreem goede eigenschap verstopt. En degene die het envelopje opent mag een collega uitzoeken die extreem goed bij deze eigenschap past. Kom dan uiteraard wel met een verklaring. Op zoek naar een voorbeeld? Komt ie:

Welke collega past het best bij de volgende eigenschap: kan heel goed luisteren.

''Poeh.. is dat nog even leuk om te horen. Die kan ik mooi in mijn zak steken''

leuke teamuitjes

1000% lachen & plezier gegarandeerd.

Eén ding is zeker: na Rondje Mario heb je buikpijn. Van het lachen welteverstaan! Daar zorgen de Truth and Dares voor! Zo moet je bijvoorbeeld 1 minuut met zijn alle zonder muziek dansen op een hele drukke plek. Is dat nog eens even ongemakkelijk.

''Kijk die André gaan joh. Ik wist niet hij zo goed kon dansen. Geweldig!''

teamuitjes buiten

Speel om de prijzen

Voor niets gaat de zon op! Om de activiteit leuk, spannend en competitief te houden wordt er uiteraard gespeeld om de Rondje Mario Trophy. Gaat jouw team vandoor met deze felbegeerde beker? Hulde!

Ervaringen van anderen

Inmiddels wandelden vele bedrijven weg met Rondje Mario: a.s.r. verzekeringen, Festool, Gazelle. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Nieuwsgierig naar enkele reacties?

Aanrader voor elk team in een bedrijf. De perfecte manier om een hele gezellige dag te hebben met het team, veel te lachen & ondertussen aan teambuilding te doen. - Jurren van der Gun, oprichter Like Charlie Clothing.
Het was één groot succes! We vinden het een fantastisch concept en hebben een superdag gehad. Hele originele manier om elkaar en de stad op een andere manier te leren kennen. - Pieter, bestuursvoorzitter Unitas.

Meerdere steden: Utrecht, Rotterdam, Haarlem

Ronde Mario - het tasje vol teamspirit - is inmiddels in meerdere steden te verkrijgen. Lijkt het je leuk om samen met jouw team de stad uit te spelen en elkaar op een originele manier te leren kennen? Neem dan nu contact op met oprichter Tom (0724417090) of stel enkele vragen tijdens een online meeting.


    Ja, plan een online afspraak in   

Of bekijk meer voorbeelden van kaartjes die in Rondje Mario - het tasje vol teamspirit - verstopt zitten.


    Ja, plan een online afspraak in   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen