Op zoek naar leuke teamuitjes in Utrecht? Bekijk dan de top 5 leukste teamuitjes in Utrecht
Op zoek naar leuke teamuitjes in Utrecht? Bekijk dan de top 5 leukste teamuitjes in Utrecht
04 november 2022 

Op zoek naar leuke teamuitjes in Utrecht? Bekijk dan de top 5 leukste teamuitjes in Utrecht

Heb jij een fantastisch team om jou heen en is het tijd om deze personen eens in het zonnetje te zetten? In het prachtige Utrecht zijn er genoeg activiteiten te doen om jouw team dichter bij elkaar te brengen en de teambuilding op de proef te stellen. Hoe goed kunnen jullie daadwerkelijk samenwerken? Daag jouw collega's uit en ontdek in hoeverre jullie aan elkaar gewaagd zijn.

Het kan behoorlijk lastig zijn om een leuk, creatief en leerzaam teamuitje te plannen. Om jou op weg te helpen, delen wij onze vijf favoriete teamuitjes in de stad Utrecht. Met onderstaande ideeën garanderen wij plezier, gelach en actie.

leuke teamuitjes utrecht

Rondje Mario - lachen, plezier & teamspirit

Eindelijk een teamuitje dat elke collega leuk vindt! Op kantoor zitten jullie voortdurend stil. Tijd om in beweging te komen. Aan de hand van dit fantastische spel 'Rondje Mario' ontdek je de mooiste pareltjes en plekjes van ons stadsie.

Samen met collega's ga je ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speel je Utrecht uit via een tasje vol funfacts over Utrecht, leuke vragen aan elkaar & challenges, maar vooral heel veel gelach en plezier. 

Eén ding is zeker: de vragen leiden gegarandeerd tot leuke nieuwe ontdekkingen over je collega's. En na dit tasje vol teamspirit is de teamsfeer zo goed dat je klaar bent om bergen te verzetten. Dat belooft een onvergetelijke middag te worden.

    Ja, ik wil meer weten over Rondje Mario   

Escape Tour Utrecht

Gedurende dit spel schieten jullie Bisschop Willebrord te hulp. Clemens Willebrord is lange tijd een geliefde bisschop van Utrecht geweest, maar wordt ongewenst betrokken bij de plotselinge dood van Anna van Asperen. Willebrord wilt niets te maken hebben met de dood van Anne en besluit te vluchten. Hij heeft twee uur de tijd om de stad te verlaten. Dit is enkel mogelijk via de geheime uitgang. Jullie zullen Willebrord te hulp schieten en op zoek gaan naar de geheime uitgang. Zal Willibrord, dankzij jullie, Utrecht op tijd kunnen verlaten?

Pitch and Putt

Hoe goed kunnen jullie overweg op een golfbaan? Tijdens Texas Scramble zullen onderverdeeld worden in teams en de strijd aangaan. Iedere team zal de bal afslaan en het spel vervolgen bij de beste bal. Wie krijgt het voor elkaar om de golfbal als eerste in de hol te slaan?

Ranking the Company

Jouw team zit dagelijks op elkaars lip, maar hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk? Tijdens Ranking the Company krijgen jullie de kans om collega's de hemd van het lijf te vragen. Op basis van de ingevulde vragen zal er een ranking ontstaan. Wie had vroeger de wildste nachten? Wie loog het meest tegen zijn ouders? Wie heeft er de meeste blauwtjes gelopen? Na afloop ben jij op de hoogte van alle sappige details. 

Sloepen Puzzeltocht

Tijdens de Sloepen Puzzeltocht zal jouw team Utrecht op geheel nieuwe wijzen leren kennen, De route ligt echter volledig in jullie handen. Vinden jullie de weg naar de eindlocatie of raken jullie de weg kwijt? Gedurende de boottocht zullen overspoeld worden met vragen over Utrecht en het leven op water. De antwoorden zijn cruciaal om het eindpunt te halen. Welk team gaat naar huis met de trofee?

Hopelijk heeft deze blog je inspiratie gegeven over leuke teamactiviteiten in Utrecht.  Mocht je geïnteresseerd zijn in Rondje Mario? Neem dan contact op met oprichter Tom (0624417090). 

Bekijk de video voor een korte sfeerimpressie van Rondje Mario - lachen, plezier & teamspirit .


    Of lees meer over Rondje Mario   


Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen