5 redenen waarom Rondje Mario de leukste teamactiviteit van Rotterdam is I Teambuilding.. maar dan veel leuker!
5 redenen waarom Rondje Mario de leukste teamactiviteit van Rotterdam is - Teambuilding.. maar dan veel leuker!
01 maart 2023 

5 redenen waarom Rondje Mario de leukste teamactiviteit van Rotterdam is - Teambuilding.. maar dan veel leuker!

Heb je zin om ouderwets hard te lachen met het team? Dan is het tijd voor een het Tasje vol Teamspirit. Samen met collega's ga je op pad en speel je Rotterdam uit via een tasje vol funfacts over Rotterdam, hilarische vragen voor elkaar, challenges maar vooral heel veel gelach & plezier.

Eén ding is zeker: 1000% teamsfeer gegarandeerd.Twijfel je nog? Dan neemt deze blog al je twijfels weg!

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Dat elke collega blij wordt van Rondje Mario als teamactiviteit
2. Na Rondje Mario kan elke collega er weer helemaal tegenaan
3. Dat Rondje Mario de perfecte teambuilding-activiteit is voor jong en oud
4. Dat inmiddels 12.000+ mensen blij zijn gemaakt met Rondje Mario


5 redenen om Rondje Mario te doen als teamactiviteit in Rotterdam

Benieuwd waarom Rondje Mario het ideale teamuitje is in Rotterdam? Daar komt ie!

1. 1000% plezier, gelach en teamsfeer

Hé, hoe gaat het eigenlijk met die collega die geruisloos van de radar is verdwenen? En hoe zit het met de onderlinge sfeer in het team? Als manager weet je als geen ander dat een goede sfeer leidt tot de beste prestaties. Maar hoe zorg je eigenlijk voor een goede teamsfeer, wanneer iedereen is verspreid over zolderkamers en thuiskantoren?

Eén ding is zeker! Na Rondje Mario weet je zeker dat het wel goed zit met de sfeer binnen het team. Dat is het werk van de challenges, truth and dares en hilarische vragen, hahaha.

"Wat een geweldige dag hebben wij gehad!!! Het is een echte aanrader." - Saskia - deed Rondje Mario met 30 collega's.
''Bedankt voor de ontzettend leuke middag, Super leuke tour, weetjes. Mooie vragen, teksten en opdrachten. We zijn enthousiast.'' - Giny - deed Rondje Mario met 9 collega's.

2. Leer je collega's kennen op hilarische wijze

Oké, oké. We weten allemaal dat Thea drie kinderen heeft, Ruud een fanatiek hardloper is en Berry graag een feestje bouwt. Maar wat weet je nou eigenlijk écht van je collega's? Waarschijnlijk niet zo heel veel.

Gelukkig komen tijdens Rondje Mario de meest hilarische en onverwachte vragen voorbij, waardoor je je collega's op een compleet nieuwe manier leert kennen. Je komt erachter dat je collega die altijd zo rustig is stiekem houdt van hardcore metal en dat je teamleider in zijn studententijd de grootste feestbeest van de stad was. Bereid je vast voor op een dag vol verrassingen en... lachbuien.

teamuitje Rotterdam

3. De leukste teamactiviteit voor jong en oud

Oh boy.. het is soms een hele opgave om een teamuitje te organiseren dat alle collega's blij maakt. Lisa en Tim willen actie, Edith zit liever op het terras met een glas wijn en Koos? Geen idee eigenlijk. Vaak stel je altijd wel iemand teleur.

Maar wacht eens even.. Daar is Rondje Mario! Samen met je collega's ontdek je de mooiste pareltjes en plekjes van de stad. En ''weetje'' wat zo leuk is? Je komt achter de meest grappige en verrassende weetjes van de stad en je collega's. Wedden dat jij vanavond de show steelt thuis?

''Aanrader voor elk bedrijf/team. De perfecte manier om een hele gezellige dag te hebben met het team, veel te lachen & ondertussen aan teambuilding te doen. De opdrachten waren hilarisch. De weetjes waren bij mij als echte Utrechter niet bekend (maar wel heel grappig) en de bijbehorende vragen zorgden voor verrassende, maar leuke ontdekkingen over mijn collega's. Al met al een topdag.'' - Jurren van der Gun, founder Like Charlie Clothing.

4. Je scoort tijdens Rondje Mario punten bij collega's

Rondje Mario is niet alleen een gezellige teamuitje. Je kan óók punten scoren. En nee.. geen strafpunten! Maar punten bij je collega's. In het Tasje vol Teamspirit zitten allerlei verborgen kwaliteiten verstopt. WIe past bijvoorbeeld het beste bij de volgende eigenschap: ''kan goed luisteren''?

Ja, één ding is zeker! Na Rondje Mario hebben jullie een team met 100% teamspirit! Met dank aan deze kwaliteiten-kaartjes.

Teamactiviteit Rotterdam

5. Ontdek de pareltjes van Rotterdam

Rotterdam. Een prachtige stad met een rijke geschiedenis en een indrukwekkende skyline. Tijdens Rondje Mario ontdek je niet alleen de bekende plekken van de stad, maar ook de minder bekende juweeltjes van de stad. Wist je bijvoorbeeld dat... Whaatttt?

Wil je meer weten over Rondje Mario als teamactiviteit? Bel oprichter Tom dan op 0624417090 of plan een online meeting.


    Maak een online afspraak   

Of bekijk meer voorbeelden van kaartjes die in Rondje Mario verstopt zitten.


    Voorbeeldkaartjes van Rondje Mario   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen