Cheers to the governor - 1..2..3..4.. STRETCH
Cheers to the governor! 1..2..3..4..stretch
29 mei 2024 

Cheers to the governor! 1..2..3..4..stretch

Hoppa, hebben jullie al een beetje gerekt en gestretcht? Want het is tijd voor hersengymnastiek. In deze blog leg ik uit hoe 'Cheers to the governor' werkt:

Welke hulpmiddelen heb je nodig voor cheers to the governor?

  • Helemaal niks!

Hoe werkt het?

Ga allemaal in een cirkel zitten en begin omstebeurt met tellen van 1 tot 21. Elke speler noemt één nummer, beginnend bij 1 en eindigend bij 21. De speler die 21 zegt roept: "Cheers to the governor!". Een dingetje... Er is een afwijkende regel: de speler die 7 hoort te zeggen, zegt 14 & degene die 14 hoort te zeggen, zegt 7. Probeer niet in de war te raken! In ieder geval niet nu al...

Nieuwe regel

Nadat "Cheers to the Governor" is geroepen, mag de speler die 21 zei een nieuwe regel toevoegen aan het spel. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld: "Bij nummer 5 klap je in je handen" of bij nummer 11 mag je wijzen naar iemand en vanaf daar moet je verder tellen". De regels stapelen zich op, wat betekent dat alle voorgaande regels nog steeds van toepassing zijn!

Nieuwe ronde

Nadat er een nieuwe regel is toegevoegd, begint het tellen opnieuw vanaf 1. Het spel gaat door totdat de spelers een fout maken (bijvoorbeeld een regelen vergeten of een nummer verkeerd zeggen).

Fouten

Wanneer een speler een fout maakt, begint het tellen opnieuw bij de buurman- of vrouw. Maar let op: de regels blijven van kracht. Het spel eindigt als er 21 regels zijn of jullie te moe zijn van alle hersengymnastiek.

cheers to governor

Cheers!

Cheers on you! En on the governor. Tenminste, ik hoop dat jullie dat jullie het hebben gehaald...Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen