Happy Annivesary! De leukste anniversary cadeaus voor aan je partner
Happy Annivesary! De leukste anniversary cadeaus voor aan je partner
06 februari 2023 

Happy Annivesary! De leukste anniversary cadeaus voor aan je partner

Of je nu 1 jaar verkering hebt of 50 jaar getrouwd bent, het moet gevierd worden dat jullie weer een jaartje langer samen zijn. Happy Anniversary! Or not... Want laten we eerlijk zijn, soms zijn jubilea ook een beetje stressvol. Want wat geef je je partner voor een cadeau? Regel 1: het belangrijkste cadeau dat je je partner kunt geven is jouw tijd, aandacht en liefde. En laat ik nou nét een lijstje voor jullie hebben gemaakt met de leukste anniversary cadeaus!

1. Een romantisch weekendje weg

Ga er heerlijk tussenuit met z'n tweetjes! Een weekendje weg met je partner zorgt er voor dat je ontsnapt aan de dagelijkse stress, zoals het gevecht met de wasmand en deadlines. En juist tijd maakt voor elkaar & een weekend vol liefde, avontuur en ontspanning. Het is bewezen dat nieuwe ervaringen en herinneringen delen leidt tot onder andere een verhoogde romantiek en wie wilt nou geen 'happy ending'. 😉

Tip van Flip: een tasje vol liefde

Enneh.. als jullie dan toch een weekendje naar een nieuwe stad hebben geboekt, nog een gratis tip van flip: het tasje vol liefde van Rondje Mario! Speel de stad uit met je lief aan de hand van een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen voor aan elkaar & challenges, maar vooral heel veel liefde en plezier! Is dat pas een leuke & liefdevolle manier om samen jullie weekendje weg in te luiden.


    Lees meer over het tasje vol liefde   

leuke activiteit voor koppels

Ps. Maak deze romantische stadswandeling van Rondje Mario door Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen of Leiden. 

2. Romantische spelletjesavond

Kruip lekker samen on een dekentje en maak er een romantische spelletjesavond van thuis met het Rondje Mario Liefdesspel! In dit spel zitten allerlei uitdagende, diepe en leuke vragen aan elkaar verstopt, maar ook heel seksadviezen, challenges en gelach en plezier.

Zo moet je bijvoorbeeld 3 unieke plekjes van het lichaam van je partner beschrijven met je ogen dicht. Of vertellen wat je meest zou missen als de relatie eindigt. Of... iemand uit je schoonfamilie uitbeeld (tip: niet die irritante schoonmoeder). 


    Lees meer over het Rondje Mario liefdesspel   

vriendin leuk cadeau

3. Bierproeverijtje thuis

Last bus not least, organiseer jullie eigen bierproeverijtje! Er valt tenslotte ergens op te proosten. 😉 Met Bierproevereisje Nederland van Rondje Mario weet je in ieder geval zeker dat je goed zit. Samen proeven jullie de zes lekkerste biertjes van Nederland! Over elk biertje is een funfact geschreven, gekoppeld aan leuke en liefdesverhogende vragen voor aan je partner.

Zo moet je partner bijvoorbeeld vertellen welke terugkerende angst binnen jullie relatie hij / zij graag zou willen overwinnen. En hoe hij / zij dit wilt doen. *Boem boem boem!* Ja, dat is het geluid van vuurwerk. Enneh oke.. misschien van iets anders... 😳 


    Lees meer over Bierproevereisje NL   

leuke spellen voor thuis met partner

Met deze drie date-tips hebben jullie zeker weten een geslaagde anniversary! Bestel snel jouw Rondje Mario op onze website.


    Of lees hoe andere Rondje Mario hebben ervaren   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen