drie originele date ideeën voor met je partner in de zomer
Drie originele date ideeën voor met je partner in de zomer
20 april 2023 

Drie originele date ideeën voor met je partner in de zomer

Date ideeën zomer

Yes! De zomer komt er weer aan. Tijd om er weer lekker op uit te gaan met jouw 'sunshine'. Maar wat zijn nou leuke date ideeën voor jou en je partner? Lees snel verder voor een geslaagde zomerdate!

Bierproeverijtje in het park

Date tip 1: Bierproevereisje Nederland. Met dit bierproevereisje - de reis door NL met speciaalbieren - proef je de zes lekkerste biertjes van Nederland! Neem je proeverijtje mee naar het park en geniet samen in de zon van deze goudgele rakkers gevuld met liefde. Over elk biertje is namelijk een funfact geschreven, gekoppeld aan leuke en liefdesverhogende vragen voor aan je partner. 

Zo moet je partner bijvoorbeeld vertellen welke terugkerende angst binnen jullie relatie hij / zij graag zou willen overwinnen. En hoe hij / zij dit wilt doen. *Boem boem boem!* Ja, dat is het geluid van vuurwerk. Enneh oke.. misschien van iets anders... 😳 

Wat een leuk spel is dit! Heerlijke bieren, super leuke funfacts en leuke vragen voor elkaar. Hahaha, ik ben onder de indruk van de danskunsten van mijn vriend. ~ Darren 

leuke spellen voor thuis met partner


    Lees meer over Bierproevereisje NL   

Romantische stadswandeling

Date tip 2: Tasje vol liefde. Speel je favoriete stad uit met je lover aan de hand van een tasje vol funfacts, leuke vragen & challenges, maar vooral heel veel liefde en plezier! 

Zo moet je partner bijvoorbeeld vertellen op welk vlak hij / zij vindt dat je wordt ondergewaardeerd. Uhm.. hoor ik daar weer vuurwerk? 

Maak deze stadswandeling vol liefde door Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Leiden of Rotterdam. 

Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie. ~ André en Edith

leuke activiteit voor koppels


    Lees meer over het tasje vol liefde   

Spel speciaal voor koppels

Date tip 3: Mini tasje vol liefde. Pak je picknickkleedje erbij en spel samen het Rondje Mario liefdesspel in het park! In dit spel zitten allerlei uitdagende, diepe en leuke vragen aan elkaar verstopt, maar ook heel seksadviezen, challenges en gelach en plezier. 

Zo moet je bijvoorbeeld 3 unieke plekjes van het lichaam van je partner beschrijven met je ogen dicht. Of vertellen wat je meest zou missen als de relatie eindigt. Of... de favoriete danspas van je partner uitbeelden in de club. 

Ik stond zo lekker op vanmorgen. We hebben op een hele komische manier over onze relatie gepraat. En ik ben nog heel veel grappige dingen te weten gekomen over mijn vriendin. Wat der favoriete Nickelodeon serie was? Hey Arnold, hahaha! - Stijn (26 jaar)

vriendin leuk cadeau


    Lees meer over het Rondje Mario liefdesspel   

Met deze drie date ideeën gaan jullie zeker weten een top zomer tegemoet. Bestel snel jouw Rondje Mario op onze website


    Of lees hoe andere Rondje Mario hebben ervaren   


Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen