Drie date tips voor een gelukkig nieuwjaar met je partner
Drie date-tips om het nieuwe jaar goed te beginnen
10 januari 2023 

Drie date-tips om het nieuwe jaar goed te beginnen

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023? Meer sporten, gezond eten & stoppen met roken staan hoog in het lijstje van de populairste goede voornemens. Maar schoot het er in 2022 bij jullie relatie ook even bij in? Nieuw jaar, nieuwe kansen! Met deze 3 date tips weet je zeker dat jullie het jaar met 'vuurwerk' beginnen.  

Proost! Op een gelukkig nieuwjaar

Date tip 1: Bierproevereisje Nederland. Als je nog een kater hebt van Oudjaarsavond, kan je dit bierproeverijtje voor thuis misschien beter nog maar even uitstellen. Én dat is dan ook de enige keer dat je een goed voornemen mag uitstellen. 😉

Met het Bierproevereisje Nederland - de reis door NL met speciaalbieren - proef je de zes lekkerste biertjes van Nederland! Over elk biertje is een funfact geschreven, gekoppeld aan leuke en liefdesverhogende vragen voor aan je partner. 

Zo moet je partner bijvoorbeeld vertellen welke terugkerende angst binnen jullie relatie hij / zij graag zou willen overwinnen. En hoe hij / zij dit wilt doen. *Boem boem boem!* Ja, dat is het geluid van vuurwerk. Enneh oke.. misschien van iets anders... 😳 

Wat een leuk spel is dit! Heerlijke bieren, super leuke funfacts en leuke vragen voor elkaar. Hahaha, ik ben onder de indruk van de danskunsten van mijn vriend. ~ Darren 

leuke spellen voor thuis met partner


    Lees meer over Bierproevereisje NL   

Romantische Winter Wonder Wandeling

Date tip 2: Tasje vol liefde. Speel je favoriete stad uit met je lover aan de hand van een tasje vol funfacts, leuke vragen & challenges, maar vooral heel veel liefde en plezier! 

Zo moet je partner bijvoorbeeld vertellen op welk vlak hij / zij vindt dat je wordt ondergewaardeerd. Uhm.. hoor ik daar weer vuurwerk? 

Maak deze romantische winter wonder wandeling door Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen of Leiden. Ps. dan pak je ook gelijk mooi het nieuwe voornemen mee om meer te bewegen.

Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie. ~ André en Edith

leuke activiteit voor koppels


    Lees meer over het tasje vol liefde   

Ideaal voor de wintermaanden

Date tip 3: Mini tasje vol liefde. Maak het extra romantisch tijdens de donkere dagen thuis met het Rondje Mario Liefdesspel! In dit spel zitten allerlei uitdagende, diepe en leuke vragen aan elkaar verstopt, maar ook heel seksadviezen, challenges en gelach en plezier. 

Zo moet je bijvoorbeeld 3 unieke plekjes van het lichaam van je partner beschrijven met je ogen dicht. Of vertellen wat je meest zou missen als de relatie eindigt. Of... de favoriete danspas van je partner uitbeelden in de club. 

Ik stond zo lekker op vanmorgen. We hebben op een hele komische manier over onze relatie gepraat. En ik ben nog heel veel grappige dingen te weten gekomen over mijn vriendin. Wat der favoriete Nickelodeon serie was? Hey Arnold, hahaha! - Stijn (26 jaar)

vriendin leuk cadeau


    Lees meer over het Rondje Mario liefdesspel   

Zo komen jullie 2023 wel door! Dus... Wanneer ga jij aan de slag met je goede voornemen? Bestel snel jouw Rondje Mario op onze website


Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen