Rondje Mario FC Utrecht: deze 6 voorbeelden maken het de leukste stadswandeling voor iedere voetbalfan
Rondje Mario FC Utrecht: de leukste stadswandeling voor iedere voetbalfan
29 maart 2024 

Rondje Mario FC Utrecht: de leukste stadswandeling voor iedere voetbalfan

Stel je voor: een zonnige dag in het hart van Utrecht, waar de geur van vers bier vermengd wordt met de opwinding van aankomende voetbalgekte. Dat is precies wat je te wachten staat tijdens deze UUUnieke stadswandeling vanuit het centrum naar de Galg. Benieuwd wat Rondje Mario FC Utrecht zo leuk maakt?

Rondje Mario FC Utrecht: self-guided stadstour voor voetbalfans

Een self-guided stadswandeling vol met leuke funfacts over FC Utrecht, vragen voor aan je moatjes & challenges voor onderweg. Maar deze UUUnieke stadswandeling is veel meer dan alleen een reis van punt A naar punt B - het is een avontuur vol UUUnieke weetjes, bierige ontmoetingen en hartelijke lachen met medevoetbalfans. Dus trek je favoriete voetbalshirt aan, verzamel je vrienden en laat je meevoeren op een onvergetelijke tocht vol voetbalplezier en stadsverkenning! Met de onderstaande elementen word je verrast tijdens een Rondje Mario FCUUU. Leuk hè.

De verslaggever

Welke verslaggever heeft de eer en mag de envelop openen om het kaartje voor te lezen? Ben jij een ideale schoonzoon? Dan is kaartje nummer 2 voor jou.

wat te doen in utrecht

UUUnieke funfacts

Verwacht het onverwachte, want tijdens deze stadstour onthullen we enkele weetjes die zelfs doorgewinterde supporters versteld doen staan. Dus pak je bierglas en je notitieblok erbij, want hierbij toosten we op het eerste weetje. Beloof me dat je niets doorverteld?


rondje mario fc utrecht

''UUUUU, Rondje Mario FCU maakt me trots als voetbalfan en inwoner van Utrecht. Geweldig leuk om te doen met je maatjes.'' - Wessel (30 jaar)

Buiten-spel

Tijdens de wandeling komt er zo nu en dan een buiten-spelletje tussendoor. Zet jij je tegenstander buitenspel? Laten we het hopen. Want de verliezer trakteert op vreugdebier. Dus ja.. ook voor je moatjes.

Rondje Mario FCU

Rode of Gele Kaart

Hé scheids, wat is dit?! Yup, helaas. Je begaat een overtreding. Beantwoord de vraag of voer voor straf de opdracht uit.

Rondje Mario FC Utrecht

Rondje Mario Fc Utrecht


''Zelfs als echte FCU supporter was ik niet op de hoogte van deze weetjes. En de vragen en challenges - hahaha - die laten je genoeg vreugdebier drinken. Proost!'' - Stefan Pannekoek


NOS Langs de Lijn

Deze vraag van Tom Egbers zijn alleen bestemd voor de echte FCU-kenners. Sta jij net zo ongemakkelijk als Jean Paul de Jong of Erik ten Hag voor de camera. Of beschik jij over stalen ballen en weet je deze diepte-vraag foutloos te beantwoorden?

Rondje Mario UUU

Ga jij er van door met de schaal?

Eens per maand verloten we een hoofdprijs onder de échte FCU-kenners. Dit zijn dus alle voetbalfans die Rondje Mario hebben gelopen en de vragen juist hebben ingevuld. Wat je kan winnen? Een gesigneerd shirt van FC Utrecht of bijvoorbeeld wedstrijdkaartjes. Leuk hè.

Rondje Mario FCUUU: voor iedere voetbalfan

Of je nu een doorgewinterde FC Utrecht supporter bent die alle ins and outs van de club kent of gewoon van het spelletje houdt, deze UUUnieke stadswandeling is voor jou! Ik bedoel, jezelf onderdompelen in de rijke voetbalgeschiedenis van FC Utrecht terwijl je geniet van een bierlijke tijd met je moatjes is voor iedereen leuk toch?


        Ja, doe mij Rondje UUU     
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen