re Rondje Mario Digitaal - hoe werkt het?
Rondje Mario Digitaal - hoe werkt het via de app?
25 januari 2023 

Rondje Mario Digitaal - hoe werkt het via de app?

Yes! Heb je jezelf net verrijkt met Rondje Mario Digitaal? Dan staat er een dag vol liefde op je te te wachten. Om ervoor te zorgen dat je een topdag beleeft met je partner in de stad, leg ik in deze blog stapsgewijs uit hoe onze app in elkaar zit. 

Nadat je Rondje Mario hebt aangeschaft ontvang je een welkomstmail met jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens kan je een account aanmaken in de Huddle-app, onze dienstverlener.

Heb je geen mail ontvangen? Kijk dan of onze mail terecht is gekomen in je spam.

Klik op deze link om een account te maken of in te loggen

Om toegang te krijgen tot de beste digitale versie van Rondje Mario raad ik aan om de Huddle-app te downloaden. Nadat je een account hebt aangemaakt is Rondje Mario automatisch aan je account toegevoegd. 

rondje mario digitaal

Via de onderstaande screenshot vanaf mijn mobiel kan je precies zien hoe je Rondje Mario terug kan vinden.

wat te doen met vriend in Utrecht

Zodra Rondje Mario is toegevoegd aan jouw Huddle-account kan het feest beginnen.  Klik op de afstudeerhoed-icoon onderaan de app en speel de stad uit tijdens deze dag vol funfacts, leuke vragen voor elkaar, challenges & liefde en plezier (zie onderstaande afbeelding).

Zodra je jouw Rondje Mario hebt opgestart kan je kiezen tussen 5 zogeheten modules:

  • Hoe werkt het? - welkomstvideo waarin Door en ik vertellen hoe Rondje Mario werkt.
  • Rondje Mario: let's go! - het leukste van allemaal: Rondje Mario.
  • Top 5 leuke activiteiten om te doen met je partner.
  • Top 5 leuke restaurants
  • Top 3 leuke zomerse plekjes om te chillen

Wil je van tevoren uitzoeken wat je allemaal kan doen in de stad? Dan kan je bijvoorbeeld alvast de module ''top 5 leukste activiteiten in Utrecht om te doen met je partner'' opstarten.

Het Rondje Mario open je uiteraard pas wanneer je op het startpunt staat. Bekijk onderstaande afbeelding om jouw Rondje Mario terug te vinden in de Huddle-app.

leuke spellen met vriend

In de bijlage! Alle kaartjes die wij geschreven hebben zijn terug te vinden in de bijlage. Zie onderstaande afbeelding.

De bijbehorende adressen van de weetjes staan aangegeven naast het weetje (zie onderstaande afbeelding). Deze adressen kan je zelf intypen in Google Maps.

Voor de mooiste route raad ik je aan om de plattegrond te downloaden. Deze is in module 1 terug te vinden: ''hoe werkt het?''.

wat te doen met partner

Nee! Maak een account aan in de Huddle-app en je komt er eenvoudig uit. Zo niet, dan kan je altijd Tom een berichtje sturen (0624417090). Heel veel plezier in ieder geval! 

Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen