Rondje Mario Digitaal - hoe werkt het?
Rondje Mario Digitaal - hoe werkt het via de app?
25 januari 2023 

Rondje Mario Digitaal - hoe werkt het via de app?

Yes! Heb je jezelf net verrijkt met Rondje Mario Digitaal? Dan staat er een dag vol liefde op je te te wachten. Om ervoor te zorgen dat je een topdag beleeft met je partner in de stad, leg ik in deze blog stapsgewijs uit hoe onze app in elkaar zit.

1. Download de Huddle app

Nadat je Rondje Mario hebt aangeschaft, krijg je automatisch toegang tot Rondje Mario in de Huddle-app. Huddle is namelijk onze dienstverlener van de app. Vandaar dat jij Rondje Mario in de Huddle-app kan terugvinden.

rondje mario digitaal

2. Account is al aangemaakt

In de Huddle-app wordt direct een account aangemaakt met jouw email-adres waarop jij Rondje Mario hebt gekocht. Het enige dat jij nu nóg hoeft te doen is inloggen (met jouw email-adres) en een wachtwoord aanmaken.

Tip: druk op de knop inloggen zodra je Huddle hebt gedownload en niet op registreren.

3. Zoek jouw Rondje Mario

Via de onderstaande screenshot vanaf mijn mobiel kan je precies zien hoe je Rondje Mario terug kan vinden.

wat te doen met vriend in Utrecht

4. Stad uitspelen

Zodra Rondje Mario is toegevoegd aan jouw Huddle-account kan het feest beginnen.  Klik op de afstudeerhoed-icoon onderaan de app en speel de stad uit tijdens deze dag vol funfacts, leuke vragen voor elkaar, challenges & liefde en plezier (zie onderstaande afbeelding).

5. Vijf thema's

Zodra je jouw Rondje Mario hebt opgestart kan je kiezen tussen 5 zogeheten modules:

  • Hoe werkt het? - welkomstvideo waarin Door en ik vertellen hoe Rondje Mario werkt.
  • Rondje Mario: stadstour vol liefde - het leukste van allemaal: Rondje Mario.
  • Top 5 leukste activiteiten om te doen met je partner.
  • Top 5 leukste restaurants
  • Top 3 leukste plekjes om te chillen

Wil je van tevoren uitzoeken wat je allemaal kan doen in de stad? Dan kan je bijvoorbeeld alvast de module ''top 5 leukste activiteiten in Utrecht om te doen met je partner'' opstarten.

De stadstour vol liefde (het Rondje Mario zelf) open je uiteraard pas wanneer je op het startpunt staat. Bekijk onderstaande afbeelding om jouw Rondje Mario terug te vinden in de Huddle-app.

leuke spellen met vriend

6. Waar kan ik de weetjes/kaartjes terugvinden van Rondje Mario?

Let op: download de pdfjes In de bijlagen! Alle kaartjes die wij geschreven hebben zijn terug te vinden in de bijlage. Zie onderstaande afbeelding.

7. Op welke plaats/adres moet ik een kaartje lezen?

De bijbehorende adressen van de weetjes staan aangegeven naast het weetje (zie onderstaande afbeelding). Deze adressen kan je zelf intypen in Google Maps.

Voor de mooiste route raad ik je aan om de plattegrond te downloaden. Deze is in module 2 terug te vinden: ''Rondje Mario: stadstour vol liefde''.

wat te doen met partner

Ingewikkeld?

Nee! Maak een account aan in de Huddle-app en je komt er eenvoudig uit. Zo niet, dan kan je altijd Tom een berichtje sturen (0624417090). Heel veel plezier in ieder geval!

Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen