Speciale editie voor de kerst: speel samen met jouw dierbaren de stad uit via dit tasje vol plezier!
Speciale editie voor de kerst: speel samen met dierbaren de stad uit via een Tasje vol Plezier!
03 oktober 2022 

Speciale editie voor de kerst: speel samen met dierbaren de stad uit via een Tasje vol Plezier!

JA! De kerst komt in zicht. Bij uitstek een mooie gelegenheid om gezellig met familie en vrienden terug te blikken op afgelopen jaar. Maar ook een tijd om elkaar te verrassen met de leukste cadeautjes, bijvoorbeeld met tasje vol plezier. 

Tijdens deze stadswandeling speel je samen met jouw dierbaren de stad uit via een tasje vol funfacts, leuke vragen & challenges maar vooral met heel veel liefde en plezier. Een ideaal uitstapje voor tijdens de feestdagen dus. Benieuwd wat er in het tasje vol plezier zit?

Na het lezen van dit artikel weet je: 

 • Dat Rondje Mario het ideale uitstapje is voor jou en je dierbaren tijdens de feestdagen
 • Hoe jij je dierbaren verrast met een absolute topdag in Utrecht, Rotterdam, Haarlem of Maastricht.
 • Welke elementen er in Tasje vol Plezier verstopt zitten
 • Dat afgelopen jaar meer dan 10.000+ mensen blij zijn gemaakt met Rondje Mario

Rondje Mario: 1000% plezier, gelach en liefde gegarandeerd

Zin om echt weer even samen te zijn met je dierbaren: het gezin, je kinderen of je twee beste vriendinnen? Om even de volle aandacht voor elkaar te hebben, leuke nieuwe ontdekkingen over elkaar op te doen & om tegelijkertijd heel veel met elkaar te lachen?

Mooi! Dan is het tijd voor een tasje vol plezier (ook wel het kerstpakketje Mario genoemd)! Samen met je lievelingsmensen ga je ouderwets op pad met kaart en enveloppen & ontdek je de mooiste pareltjes en plekjes van de stad. Oja, en dan de weetjes. Ja.. daarmee steel je zeker weten de show op de eerstvolgende verjaardag.

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie? Bekijk dan onderstaande video.


Elementen die in het Tasje vol Plezier verstopt zitten

Benieuwd welke elementen er in het Tasje vol Plezier verstopt zitten? Dat dacht ik al! 

Kaart en enveloppen: Weg met die mobiel! Lekker ouderwets op pad door Utrecht met kaart en enveloppen. Op de kaart staat aangegeven waar op de route je het envelopje mag openen. Wie deze envelop mag openmaken? Dat is bij elke envelop anders. 

Degene die het mooiste fluit bijvoorbeeld. Of degene met de meest kleurrijke sokken aan.

teambuilding Utrecht

Funfacts: In de enveloppen zitten o.a. funfacts verstopt. Niet van die oubollige weetjes. Maar weetjes waarmee je de show steelt bij iedere student.

Wist je bijvoorbeeld dat Badass Beatrix een paar uurtjes moest brommen in de cel? Vanwege het stelen van een handje fruit! Dat hadden we toch niet verwacht van onze lieve koningin.

Leuke vragen: Aan elke funfact zit een vraag gekoppeld. Een vraag die leidt tot leuke, verrassende ontdekkingen over één van je dierbaren.

Zo moet je bijvoorbeeld vertellen welke wijze les je van je ouders hebt geleerd en graag wilt meegeven aan je lievelingsmensen.

Positieve eigenschappen: Dit zorgt gegarandeerd voor een positieve vibe. In de envelopjes zitten kwaliteiten verstopt. Wie past het beste bij deze kwaliteit? Leg uit waarom. Ach, so sweet cutieputieh.

teambuilding activiteiten

Truth or Dare: Pray the lord! Krijg je een tikkeltje ongemakkelijke dare voorgeschoteld of die eerlijke, eye-opening vraag? Eén ding is zeker: tranen schieten in je ogen. Van het lachen welteverstaan. 

Zo moet je bijvoorbeeld iets grappigs over jezelf vertellen wat anderen nog niet weten. Is dit echt gebeurd? Hoe heb je dat geheim kunnen houden, hahaha? 

Of je staat ineens in hartje Utrecht met je dierbaren te dansen zonder muziek..... Oeeh, dat is akward.

activiteit voor introductieweek Utrecht


Test de typische uitspraken & gezegdes van de stad-quiz: Wie is de rasechte inwoner van de stad? In ieder Rondje Mario zit een quiz over typische uitspraken & gezegdes van Utregt. En de verliezer? Die trakteert op...

Weet je bijvoorbeeld wat het Utrechtse gezegde: ''K mos me neef effe-n-'n hand geven'' betekent? Dat ik moest plassen.

Benieuwd naar enkele reacties?

Dat snap ik! Afgelopen jaar zijn meer dan 10.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. De ene reactie was nog leuker dan de andere! Neem bijvoorbeeld: 

wat te doen met vriend

Tijdsduur

Tijdens dit Tasje vol Plezier heb je voor 2 tot 3 uur plezier met elkaar. Uiteraard eindigt het Rondje in hartje Utrecht en kan je op het terras nog even borrelen en napraten over alle spanning en sensatie.

Voor hoeveel personen is het tasje vol plezier geschikt?

Rondje Mario: de speciale kersteditie, is helemaal top om in groepjes van 2 tot 6 personen te doen. Zo kan iedereen echt de volle aandacht voor elkaar hebben, wat natuurlijk perfect past bij de kerstgedachte.

In welke steden is de speciale kersteditie te verkrijgen?

Speciaal voor de kerst hebben wij tasjes vol plezier gelanceerd in de volgende steden: Utrecht, Rotterdam, Haarlem & Maastricht. Zo zit Rondje Mario lekker verspreid over Nederland. En kunnen zoveel mogelijk gezinnen, partners  of moeders -en dochters blij gemaakt worden met een Rondje Mario. 

Mocht je werknemer liever een tasje vol liefde (speciaal voor koppels) willen ontvangen? Dan kan er ook nog gekozen wordt uit Nijmegen, Groningen, Utrecht, Amsterdam & Leiden. Keuze genoeg dus! 

Eén ding is zeker: of je nu jarenlang in de stad woont of samen met je dierbaren een nieuwe stad ontdekt, tijdens Rondje Mario waant iedereen zich een toerist in de stad.

Dus.. lijkt het je leuk om jouw werknemers te verrassen een kerstpakketje Mario, aka het tasje vol plezier! Klik dan op onderstaande button en maak een online afspraak met oprichter Tom voor het bespreken van de mogelijkheden.


    Ja, ik wil een online afspraak maken   

Of wil je meer weten over Kerstpakketje Mario? Klik dan deze button:


    Ja, vertel me meer over Kerstpakketje Mario   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen