Dit zijn 10 redenen waarom Kerstpakketje Utrecht het leukste kerstpakket voor je personeel is
Dit zijn 10 redenen waarom Kerstpakketje Utrecht het leukste kerstpakket is voor het personeel
12 oktober 2022 

Dit zijn 10 redenen waarom Kerstpakketje Utrecht het leukste kerstpakket is voor het personeel

Bijna is het zo ver: de kerst! Tijd om je personeel eens goed in het zonnetje te zetten met kerstpakketten. Kies je alweer voor een kerstpakket vol voedingswaren? Dan snap je het nog niet helemaal!

Non-food kerstpakketten zijn de nieuwe trend van tegenwoordig. Ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van een kerstpakket? En wil je het echt goed aanpakken? Dan zit je met non-food Kerstpakketje Utrecht  helemaal goed! Ontdek deze 10 redenen waarom Kerstpakketje Utrecht het leukste pakket is voor je personeel.

Na het lezen van dit artikel weet je:

1. Waarom elke werknemer (jong of jong van geest) blij wordt van Kerstpakketje Utrecht
2. Dat ervaringen gelukkiger maken dan spullen
3. Dat een traditioneel kerstpakket vol voedingswaren toch echt verleden tijd is
4. Hoe je snel een kerstpakket regelt maar toch origineel over komt

leuke en originele kerstpakketten 2022

Wat is Kerstpakketje Utrecht?

Kerstpakketje Utrecht is geen traditioneel kerstpakket vol voedingswaren, maar de totale Utrecht ervaring. In dit kerstpakket verras je het personeel met een tasje vol plezier (Rondje Mario), twee kaartjes om de Domtoren te beklimmen, een borrelplank in de vorm van een Domtoren, twee bioscoopkaartjes voor de meest gezellige bioscoop van Utrecht (Louis Hartlooper) en twee speciaalbiertjes van Maximus Brouwerij.

Dit zijn 10 redenen om voor Kerstpakketje Utrecht te kiezen

Benieuwd naar 10 redenen om voor Kerstpakketje Utrecht te kiezen? Zet je dan schrap. Klaar voor de start... af!

1. Sociale impact

Niet alleen tijdens corona werd ons leven somberder en kleiner. Ook na corona zijn onze sociale spieren nog steeds verslapt. Een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking zit nog niet op het sociale level van voorheen. Men heeft meer oog voor de tv en eigen telefoon dan voor de ander.

Ontzettend zonde. Want mensen worden gelukkiger van een ervaring dan van spullen. Dit heeft te maken met vier belangrijke bronnen van geluk: voorpret, genieten van nieuwe dingen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en goede herinneringen.

Met Kerstpakketje Utrecht trakteer je je werknemers op een totale stadservaring. Een ervaring die ze kunnen delen met hun dierbaren: partner, gezin, broer, dochters of vrienden. Hoe leuk is dat!


2. Blijk van waardering

Niet alleen is een goedkoop kerstpakket funest. Ook de simpelheid van een cadeau kan tot teleurstelling leiden bij werknemers. Omdat je ontzettend creatief kunt zijn in het geven van een kerstpakket, kan je als werkgever niet wegkomen met een simpel cadeau.

Een waardebon geven is dan ook het minst inspirerend om te geven en zo komt dit ook over op degene die het ontvangt. Wil je niet overkomen als een onbetrokken baas die haar personeel niet op waarde inschat? Vermijd dan een cadeaubon en wees iets creatiever!

3. Kwaliteit boven kwantiteit

Nee, niemand zit te wachten op een verzamelbox vol kerstmeuk. Een kerstpakket kan gezien worden als een schouderklopje van de baas. Zorg er dus niet voor dat de helft van je kerstpakket in de voorraadkast belandt.

Werd je kerstpakket vorig jaar niet positief ontvangen? Kies dan de cadeautjes in het kerstpakket gedegen uit. En onthoud: less is more. Kwaliteit boven kwantiteit.

originele kerstpakketten


4. Jong en oud

Vind je het moeilijk om een kerstpakket samen te stellen waarmee elke werknemer blij is? ''Er zitten zo veel verschillende types in mijn bedrijf.. Bovendien varieert de leeftijd tussen van mijn werknemers enorm. Hoe kan ik dan iedereen tevreden houden?''

Komt deze situatie herkenbaar voor? Weet dan dat Kerstpakketje Utrecht een mooie uitkomst biedt. Afgelopen 1.5 jaar zijn meer dan 10.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Groot, klein, jong, oud: de ene reactie was nog lovender dan de andere. Waarom? Omdat je dit Rondje uitspeelt met jouw favoriete personen. Bovendien wordt iedereen blij van deze borrelplank in de vorm van een Domtoren.

leuke activiteit in Utrecht

5. Vitaliteit

Ja, als bedrijf is het tegenwoordig steeds belangrijker dat je aan de gezondheid van je werknemers denkt. Een kerstpakket vol suikers, vetten en koolhydraten staat daarom behoorlijk haaks op dit streven.

Met Kerstpakketje Utrecht laat je het personeel in beweging komen. Van het lopen van een stadswandeling vol plezier in Utrecht tot aan het beklimmen van 465 traptreden. Tsja.. het is heel even bijten.. Maar het uitzicht vanaf de Domtoren is dit 100% zeker waard.

leuke activiteit utrecht

6. Op maat samen te stellen

Zitten je werknemers verspreid door heel het land? En wil je liever de keuze voor de stad van Rondje Mario (stadswandeling) aan je werknemers laten? Dan is dat ook een optie. Inmiddels is Rondje Mario verspreid over 8 steden in Nederland : Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Maastricht, Leiden, Nijmegen en Haarlem.

Voeg dan het pakketje Mario toe aan het kerstpakket. Met de vouchercode van pakketje Mario kan het personeel zelf hun favoriete stad om te ontdekken uitkiezen. Ideaal als je zelf niet de keuze wilt nemen voor je werknemers dus.

7. Verschillende prijsniveaus

Lijkt het je een top-idee om het team te verrassen met een totale stadservaring? Maar kom je erachter dat de prijs van het kerstpakket toch niet helemaal in het budget past. Weet dan dat je de keuze hebt tussen drie verschillende pakketten. Zo kan wel de keuze maken voor een origineel non-food kerstpakket die helemaal binnen het budget past.

8. Eenvoudig toe te voegen een zelf samengesteld pakket

Heb je al een eigen kerstpakket samengesteld? En zou je deze ludieke stadswandeling (Rondje Mario) willen toevoegen aan het kerstpakket? Ook dat is eenvoudig te regelen.

Ons advies: kies dan voor Kerstpakketje Mario. Met de vouchercode van Kerstpakketje Mario kunnen je werknemers zelf hun favoriete stad kiezen om uit te spelen met dierbaren: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Maastricht, Leiden, Nijmegen en Haarlem.

non food kerstpakket

9. Snel leverbaar

Was het enorm druk op werk de afgelopen tijd? En is het samenstellen van de kerstpakketten er even bij ingeschoten? Geen zorgen! Waar je bij grote kerstpakketten-leveranciers uiterlijk 4 weken van tevoren je bestelling moet doorgeven, kunnen wij je last-minute uit de brand helpen.

De kerstpakketten zijn op voorraad en je hebt direct 1-op-1 contact met de oprichter. Dat is nog eens even fijn!

10. Lokale impact

Vind je het leuker om kleinere lokale ondernemers te steunen in plaats van grote kerstpakketten leveranciers? Dan zit je met Kerstpakketje Utrecht aan het juiste adres! Van de overheerlijke Utrechtse Maximus Brouwerij tot aan de Utrechtse jongen Marvin die aan de weg timmert met Marvins Borrelplanken.  Alles van Utrecht, voor Utrecht.

snel kerstpakket bestellen 2022

Kerstpakketten met een verhaal: snel en direct leverbaar

Samen staan we sterk. Door het bundelen van de krachten van lokale Utrechtse ondernemers zijn we in staat om het leukste kerstpakket van Utrecht aan te bieden.

Lijkt het je leuk om je werknemers te verrassen met Kerstpakketje Utrecht?  Neem dan nu contact op met Tom (eigenaar Rondje Mario, tel: 0624417090) of maak een online afspraak.


    Plan nu een online meeting in   

Wil je graag meer lezen over de inhoud van Kerstpakketje Utrecht? Klik dan op onderstaande button.


    Lees meer over de inhoud Kerstpakketje Utrecht   

PS. Wil je graag werknemers laten kiezen welke stad ze willen uitspelen? De tasjes vol plezier zijn ook beschikbaar voor de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem Maastricht, Nijmegen, Leiden en Groningen.

Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen