Zelf een kerstpakket samenstellen? Maak je kerstpakket af met Rondje Mario
Ben je zelf een kerstpakket aan het samenstellen? Maak dan je Kerstpakket helemaal af met Rondje Mario
27 oktober 2022 

Ben je zelf een kerstpakket aan het samenstellen? Maak dan je Kerstpakket helemaal af met Rondje Mario

Heb jij je kerstpakket inmiddels helemaal zelf samengesteld? Maar ben je toch stiekem op zoek naar een laatste toevoeging om het kerstpakket helemaal af te toppen?

Dan zit je met Rondje Mario helemaal goed! Met Rondje Mario  verras jij het personeel namelijk met een totale stadservaring. Een ervaring die gedeeld kan worden met dierbaren. En bovendien veel gelukkiger maakt dan spullen.

Na het lezen van dit artikel weet je:

- Hoe jij het personeel verrast met een kerstpakket waar echt iedereen blij van wordt
- Dat je met Rondje Mario de piek op jouw zelf samengestelde kerstpakket zet
- Dat dit jaar meer dan 10.000+ mensen blij zijn gemaakt met Rondje Mario

Ervaring maakt veel gelukkiger dan spullen

Wanneer was jij écht gelukkig? Grote kans dat je nu terugdenkt aan een ervaring, en niet aan het moment dat je je nieuwe iPhone in je handen kreeg.

Dit heeft te maken met vier belangrijke bronnen die zorgen voor langdurig geluk: voorpret, genieten van nieuwe dingen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en goede herinneringen.

Het zal je daarom ook vast niet verbazen dat Rondje Mario al deze vier gelukspijlers aantikt.

Op zoek naar een sfeerimpressie van Rondje Mario? Klik dan op bovenstaande video.

Maak je Kerstpakket helemaal af met Rondje Mario

Benieuwd wat Rondje Mario precies is? Dat dacht ik al! Rondje Mario is een tasje vol plezier / tasje vol liefde. Samen met jouw dierbaren ga ouderwets op pad met kaart en enveloppen.

En speel je de stad uit met een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen aan elkaar & challenges maar vooral heel veel plezier en lach.

Wist je bijvoorbeeld al dat Koningin Beatrix 3 uur in de gevangenis in Utrecht opgesloten vanwege het stelen van een handje fruit? Uiteraard wordt tijdens het Rondje Utrecht duidelijk om welke gevangenis dit precies gaat.

In een jaar tijd zijn meer dan 10.000 mensen blij gemaakt met Rondje Mario

Ja, echt helemaal te gek! En de ene reactie is nog leuker dan de andere reactie. Neem bijvoorbeeld:

 leukste date met partner

Kerstpakketje Mario: vouchercode met keuze uit 8 steden

Lijkt het je leuk om het personeel compleet te verrassen met jouw samengestelde kerstpakket? Dan is Kerstpakketje Mario de ideale toevoeging voor jou kerstpakket.

Dit is een subtiel ingepakt mini-tasje Rondje Mario, met daarin een vouchercode om zelf een stad uit te kiezen op onze website. De keuze is reuze.

Medewerkers kunnen kiezen voor een Tasje vol Plezier of Tasje vol Liefde in 8 steden, verspreid over heel Nederland: Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Groningen, Rotterdam, Leiden, Nijmegen of Maastricht.

Nadat jouw werknemer de vouchercode heeft ingevuld op onze website ontvangt deze binnen enkele dagen een Rondje Mario voor zijn/haar favoriete stad. Leuk he.

leuke activiteit in Utrecht

Staffelkorting

Uiteraard! Normaliter bedraagt de prijs van een enkel Rondje Mario 22,-.  Maar... omdat we het geweldig vinden wanneer jij je werknemers verrast met een Rondje Mario krijg je vanuit ons een bedankje terug:

Tot 100 werknemers: €7 korting per persoon
Tot 500 werknemers: €10 korting per persoon.
500+ werknemers: €12,50 korting per persoon;

Da's lang niet gek he.

Kerstpakket met een verhaal: direct leverbaar en 1-op-1-contact met oprichter

Geen lange wachttijden op bestellingen. Rondje Mario helpt je last-minute aan een topgeschenk aan het personeel. Bel of app Tom op 0624417090 en we zorgen samen voor een kerstpakket waar elke werknemer blij van wordt1

Lijkt het je leuk om je werknemers te verrassen met Kerstpakketje Utrecht?  Neem dan nu contact op met Tom (eigenaar Rondje Mario, tel: 0624417090) of maak een online afspraak.


    Plan nu een online meeting in   

Wil je graag meer lezen over de inhoud van Kerstpakketje Mario? Klik dan op onderstaande button.


    Lees meer over de inhoud Kerstpakketje Utrecht   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen