Relatie humor: wanneer hebben jij en je partner recentelijk het hardst met elkaar gelachen?
Relatie humor: wanneer hebben jij en je partner recentelijk het hardst met elkaar gelachen?
21 september 2023 

Relatie humor: wanneer hebben jij en je partner recentelijk het hardst met elkaar gelachen?

Humor in een relatie. Misschien wel het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle & langdurige relatie. Samen lachen zorgt voor een diepere emotionele band, passie, betere communicatie én is letterlijk gezond! Maar ehh.. wanneer hebben jij en je partner recentelijk het hardst met elkaar gelachen? 

Stadswandeling vol liefde: het leukste date idee om weer samen te lachen met je partner

Dát is een van de vragen die je krijgt tijdens het lopen van Rondje Mario: het leukste date idee voor koppels. Tijdens deze stadswandeling vol liefde gaan jij en je lover gaan samen ouderwets op pad met een kaart en enveloppen. Jullie spelen je favo stad uit met een tasje vol funfacts, challenges, heel veel liefde & dus hele leuke vragen. 😏

Een van onze funfacts gaat bijvoorbeeld over de LUL in Leiden. Een ietwat ongelukkige naam voor een universiteitsbieb, waar wij stiekem wel om kunnen lachen. Aan elke funfact zit een vraag gekoppeld. Een vraag die je hoogstwaarschijnlijk niet zo vaak stelt aan je partner, maar wel voor heel veel liefde zorgt. Dus... Wanneer hebben jullie recentelijk het hardst met elkaar gelachen? 

humor in een relatie

hoe verhoog je de humor in je relatie

Maak deze stadswandeling vol liefde door Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Leiden of Rotterdam. 

Ik ben een echte Rondje Mario fan! Ik heb me doodgelachen, heb dingen verteld die ik veel vaker moet zeggen & heb zelfs. bijna een traantje weggepinkt bij de woorden van mijn vriend (maar vooral van het lachen, haha oeps).

Truth or Dare

Tijdens de stadswandeling vol liefde word je overvallen met de leukste challenges. En nu we het toch over humor hadden..

Rank deze vier eigenschappen voor relatiemateriaal van belangrijk naar minder belangrijk: Loyaliteit, humor, aantrekkelijkheid en intelligentie. Komt humor bij jou ook hoog in het lijstje?

doen durf of de waarheid

truth or dare

Buikpijn. Van het lachen welteverstaan!

Maar dat is niet alles. Tijdens deze stadswandeling vol liefde word je verrast met heel veel grappige challenges. Warning: buikpijn gegarandeerd. Van het lachen welteverstaan! Dus heb jij zin om weer in een lachbui te belanden met je lover? Waar wacht je nog op!


        Ja, doe mij een stadstour vol liefde     

Of lees hier de ervaringen van andere koppels. 15.000+ gingen je voor!

Wat hebben we genoten van Rrrrrrrrrondje Mario! De stad liet ons zo thuis voelen dat we na een dag al de Leidse 'r' overrrrgenomen hebben. Of komt het misschien toch door de speciaalbiertjes.... Het was in ieder geval gezellig! ~ Luc (24 jaar)
Geloof me: elk stel moet dit doen! Wat een lieve woorden heb ik gehoord van mijn vriend en wat hebben we gelachen. Ik ben nog meer verliefd. WAUW. ~ Jessie (23 jaar)
Als je denkt dat je niet nóg meer verliefd kan zijn op elkaar, dan heb je het goed mis.. ~ Fleur (26 jaar)
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen