De werkgeluk-scheurkalender is een must op iedere werkvloer: dit zijn 6 verrassende gevolgen die de werkvloer voorgoed transformeren
De werkgeluk-scheurkalender is een must op iedere werkvloer: dit zijn 6 verrassende gevolgen die de werkvloer voorgoed transformeren
29 maart 2024 

De werkgeluk-scheurkalender is een must op iedere werkvloer: dit zijn 6 verrassende gevolgen die de werkvloer voorgoed transformeren

In een wereld waar werk niet alleen een plek is om taken af te vinken - maar ook een omgeving waar collega's goed met elkaar samenwerken - is werkgeluk essentieel. De werkgeluk-scheurkalender zorgt niet alleen voor 365 dagen lachende collega's, maar leidt óók tot 6 verrassende gevolgen die de werkvloer voorgoed transformeren. Benieuwd naar de transformatie die deze kalender teweeg brengt? Dat dacht ik al!

Wat is de werkgeluk-scheurkalender?

Wie zegt dat werken niet leuk kan zijn heeft nog niet van de werkgeluk-scheurkalender gehoord. Dit is geen gewone teambuildingsactiviteit, maar een jaar vol eenvoudige knotsgekke opdrachten die leiden tot gelach, plezier en een goede teamsfeer. Eén opdracht per twee weken, één jaar lang. Dit betekent 26 kansen om samen te lachen, lekker gek te doen, gezond te blijven en te groeien als team.

teambuilding

1. Lachfabriek

Geen maandagblues meer! Deze tweewekelijkse opdrachten leiden tot 365 dagen lachende collega's.

2. Leuke ervaringen

De werkgeluk-scheurkalender is de ultieme kans om samen te groeien en herinneringen te creëren waar thuis nog lang over nagepraat gaat worden.

''Rondje Mario blijf verrassen. Na het geweldige teamuitje direct de werkgeluk-scheurkalender aangeschaft. De eerste maand is nu al echt fantastisch. De opdrachten zijn origineel, gemakkelijk uit te voeren en zorgen voor heel veel gezelligheid.'' - Darren

3. Verbinding

Bouw sterke banden op die de samenwerking een boost geven! Want een team dat samen lacht, blijft samen plakken.

4. Samenwerking

Bye Bye, wrijving! Hallo harmonie! Door te lachen en plezier te hebben, zullen teamleden elkaar sneller accepteren wat leidt tot een soepelere samenwerking en verhoogde effectiviteit.

''Wat een originele scheurkalender is dit. Voor de eerste opdracht gaf elke collega een digitale rondleiding van zijn/haar thuis. Geweldig om te zien hoe elke collega leeft. En de verschillen, hahaha. Geweldig. Iedereen kijkt uit naar de komende weken.'' - Manon

5. Productiviteit

Wanneer werknemers zich gewaardeerd en gelukkig voelen, zijn ze meer gemotiveerd om hun best te doen en bij te dragen aan het succes van het team en de organisatie als geheel.

6. Werkgeluk

Had ik al gezegd dat gelukkige werknemers loyaler zijn en langer in functie blijven?

1000% gelach, plezier en een goede teamsfeer

De werkgeluk-scheurkalender belooft niet alleen 365 dagen lachende collega's, maar ook een werkomgeving waarin werkgeluk en plezier bij werknemers centraal staat en successen samen gevierd worden. Waar wacht je nog op?


    Ja, geef ons werkgeluk   

Of bekijk hier enkele voorbeelden van opdrachten die in de werkgeluk-scheurkalender verstopt zitten. Wedden dat je deze direct in huis haalt. Offuhh.. ik bedoel in kantoor!


    Ja, geef ons werkgeluk   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen