De bucketlist voor een topdate met je lover op Valentijnsdag. Na deze dag kan je
De bucketlist voor een topdate met je lover op Valentijnsdag: na deze dag kan je voorlopig niet meer stuk!
04 januari 2023 

De bucketlist voor een topdate met je lover op Valentijnsdag: na deze dag kan je voorlopig niet meer stuk!

Ben je op zoek naar leuke date ideeën voor Valentijnsdag maar heb je geen flauw idee wat te doen? Misschien zit je al zo lang in een rela dat je het gevoel hebt dat je al alles hebt gedaan? Of ben je net aan het daten met een kwarrel en weet je nog niet zo goed wat de ander leuk vindt?

Geen zorgen!  We hebben de bucketlist voor een topdate met je lover op Valentijnsdag gemaakt. Je hoeft nu alleen nog maar uit te voeren. Laat je weten hoe het was?

1. Rondje Mario: samen op pad met een tasje vol liefde

Een ding is zeker: na deze dag heb je nog meer vlinders. Voor zowel elkaar als de stad. Tijdens deze romantische stadswandeling speel je de stad uit met een tasje vol funfacts, leuke vragen, challenges maar vooral heel veel liefde en plezier.

Een ding is zeker: na deze dag heb je nog meer vlinders. Voor zowel elkaar als de stad.

PS. RM is te verkrijgen in Utrecht, Amsterdam, Groningen, Leiden en Nijmegen.

2. Bekroon de dag met een uitgebreid diner

Uiteraard maak je tijdens deze romantische stadswandeling kennis met de typische lekkernijen en drankjes van de stad. Maar of dat genoeg is om je buikje te vullen? Dat betwijfelen we. En by the way, niets is leuker om deze dag vol spanning en sensatie te bekronen met een uitgebreid diner.

Tip: kijk van tevoren op de Rondje Mario plattegrond waar de route eindigt. Zo voorkom je dat je last krijgt van zere voetjes of een boze partner omdat het nog zo ver lopen is naar je favo-restaurant.

leuke cadeaus valentijnsdag

3. Massage

Hoe heerlijk is dit! Verras je partner bij thuiskomst met een massage op bed. Kaarsjes aan, massage olie in de aanslag, achtergrond muziek aan en lichamelijk contact. Poeh, is dat nog eens lekker thuiskomen...

leuke kerstpakketen 2022

Tip: Massage for the Soul, ideale Spotify-playlist om je helemaal op je gemak te voelen.

4. Let the Magic Happen

Tsja.. wat kan ik hier nog over zeggen. Garantie op.... MAGIE.

leuskte cadeaus valentijnsdag.

Leuk het je leuk om je lover te verrassen met de allerleukste date op Valentijnsdag? Bestel dan nu direct jouw tasje vol liefde, aka Rondje Mario.


    Ja, doe mij een tasje vol liefde   

Of ontdek welke elementen er in een tasje vol liefde verstopt zitten.


    Lees meer   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen