Verras je ouders met een tasje vol liefde: het romantische kerstcadeau voor je ouders
Verras je ouders met een tasje vol liefde: het origineelste kerstcadeau voor je ouders
03 december 2022 

Verras je ouders met een tasje vol liefde: het origineelste kerstcadeau voor je ouders

De gezelligste tijd van het jaar is weer begonnen. De kerstboom staat op, de radio zet Mariah Carey op repeat en de struiken van de buren zijn weer verlicht. Wat geef jij je ouders voor de kerst? Een Rituals pakketje of bol.com cadeaubon? Ho ho ho! Verras je ouders met een tasje vol liefde onder de boom. Hét romantische kerstcadeau.

kerstcadeau voor je vriend

Een persoonlijk cadeau

Spullen zijn natuurlijk altijd handig om te krijgen, maar is het niet veel leuker om een ervaring cadeau te geven? Volgens Elizabeth Dunn, Daniel Gilbert & Timothy Wilson in ieder geval wel! Deze drie sociaal psychologen geven vier belangrijke bronnen van geluk:

1. Voorpret
2. Genieten van nieuwe dingen
3. Tijd doorbrengen met familie en vrienden
4. Goede herinneringen

Kortom: Ervaringen. En waar kun je dan aan denken? Een etentje, wijnproeverij of escaperoom - you name it. Wat wij je zullen aanraden? Een tasje vol liefde!

Tasje vol liefde: een romantischer kerstcadeau ga je niet vinden

Je ouders gaan samen op pad met een tasje vol liefde. Ze spelen hun favo stad uit via een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen voor elkaar & challenges maar vooral héél véél liefde en plezier.

Je vader moet bijvoorbeeld vertellen op welk vlak hij vindt dat je moeder wordt ondergewaardeerd. En je moeders vertelt aan paps wat hem zo uniek maakt. Hoe cute om je ouders weer helemaal verliefd terug te zien komen én gelukkig. 😏 Want...

Zo hebben ze een leuk dagje om naar toe te leven (1).
Horen ze weer nieuwe dingen over hun favo stad én elkaar (2).
Brengen ze tijd met elkaar door (3).
En dragen ze de herinnering aan deze leuke en liefdevolle dag bij zich (4).

Dat is pas een kerstgedachte!

leuke activiteit in Utrecht


    Lees meer over een tasje vol liefde   

Rondje Mario is te verkrijgen in 5 steden: Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen en Leiden. Voor welke stad ga jij?  Of wil jij je ouders liever een stad laten uitzoeken? Dan zit je met de Rondje Mario cadeaubon helemaal goed!

Ervaringen van anderen

Dit jaar zijn meer dan 10.000+ mensen blij gemaakt met Rondje Mario. De ene reactie nog lovender dan de andere. Neem bijvoorbeeld:

'Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie.'' - André en Edith

''Het was echt superleuk! Echt heel leuk hoe jullie dit zo bedacht hebben. We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in Amsterdam. We zijn heel benieuwd naar de volgende.'' - Mara

''Geweldige dag gehad! Mijn vriend en ik hebben vandaag een Rondje Mario gedaan en we hebben echt genoten. Wij wonen al in Utrecht en kennen echt al aardig wat over de stad, maar jullie hebben ons echt verrast met de leuke feitjes! Je ziet heel veel van de leuke dag en kunt onderweg nog 030-shotten en lekkere broodjes eten, een prima combi zo. Dus hartstikke bedankt voor de leuke dag!'' - Keith en Evelien 

Hopelijk heb je wat aan deze cadeautip. Ben je overtuigd en wil je direct een tasje vol liefde bestellen? Klik dan op onderstaande knop.


    Ja, bestel direct een tasje vol liefde   


Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen