De leukste Sinterklaas cadeautjes voor je ouders, broertje, zus of vriendin
Op zoek naar inspiratie voor de leukste Sinterklaas cadeaus? Bekijk dan deze cadeaus voor je ouders, broertje, zus of vriendin!
07 november 2022 

Op zoek naar inspiratie voor de leukste Sinterklaas cadeaus? Bekijk dan deze cadeaus voor je ouders, broertje, zus of vriendin!

Knock Knock! Hoor wie klopt daar kinderen.. Het is weer zo ver. Dieuwertje Blok staat elke avond om 18:00 uur op tv te shinen. Dat kan maar één ding betekenen: onze goede, grijs behaarde vriend is weer in het land! En vandaag op het Sinterklaasjournaal? De leukste Sinterklaas cadeautjes voor het hele gezin. Zit er iets leuks tussen?

Rondje Mario - het tasje vol liefde

Wil je dit jaar iets origineler zijn dan een Rituals pakketje voor mama of lekkere speciaal biertjes voor papa? Dan zit je met Rondje Mario helemaal goed. Met Rondje Mario verras je je ouders met een romantische stadswandeling.

Je ouders gaan samen op pad met een tasje vol liefde. En spelen de stad uit via een tasje vol funfacts over de stad, leuke vragen voor elkaar & challenges maar vooral heel veel liefde en plezier.

leuke activiteit in Utrecht

Op zoek naar voorbeelden? Dat dacht ik al! Zo moet je vader bijvoorbeeld vertellen op welk vlak hij vindt dat je moeder wordt ondergewaardeerd. Of vertelt moeders aan paps wat hem zo uniek maakt.

Vlinders gegarandeerd! En hoe cute om je ouders weer helemaal verliefd te zien.


    Lees meer over Rondje Mario   

Rondje Mario is te verkrijgen in 5 steden: Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen en Leiden. Voor welke stad ga jij?  Of wil jij je ouders liever een stad laten uitzoeken? Dan zit je met de Rondje Mario cadeaubon helemaal goed!

Rondje Mario - het spel der liefde

Is je broertje of grote zus ook zo hopeloos verliefd? Of kan je zelf nog wel wat extra romantiek gebruik tijdens deze donkere dagen? Verras dan je partner, bradda of sister met het Rondje Mario liefdesspel.

Dit spel is speciaal gericht op koppels. In dit spel zitten allerlei uitdagende, diepe en leuke vragen aan elkaar verstopt, maar ook heel seksadviezen, challenges en gelach en plezier.

Zo moet je bijvoorbeeld 3 unieke plekjes van het lichaam van je partner beschrijven met je ogen dicht. Of vertellen wat je meest zou missen als de relatie eindigt. Of... de favoriete danspas van je partner uitbeelden in de club.

Bekijk bovenstaande video voor meer uitleg over het Rondje Mario liefdesspel.

Tijdens dit spel kan je punten scoren. Niet alleen voor jezelf. Maar vooral bij je partner. En de winnaar? Die gaat er vandoor met een heerlijke massage. Als dat niet in heel veel liefde eindigt...


    Lees meer over het Rondje Mario liefdesspel   

Ervaringen van anderen

Dit jaar zijn meer dan 10.000+ mensen blij gemaakt met Rondje Mario. De ene reactie nog lovender dan de andere. Neem bijvoorbeeld:

''Wij hebben vandaag een Rondje Mario gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie.'' - André en Edith

''Het was echt superleuk! Echt heel leuk hoe jullie dit zo bedacht hebben. We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in Amsterdam. We zijn heel benieuwd naar de volgende.'' - Mara

''Geweldige dag gehad! Mijn vriend en ik hebben vandaag een Rondje Mario gedaan en we hebben echt genoten. Wij wonen al in Utrecht en kennen echt al aardig wat over de stad, maar jullie hebben ons echt verrast met de leuke feitjes! Je ziet heel veel van de leuke dag en kunt onderweg nog 030-shotten en lekkere broodjes eten, een prima combi zo. Dus hartstikke bedankt voor de leuke dag!'' - Keith en Evelien 

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan voor leuke, orginele sinterklaascadeaus. Ben je overtuigd en wil je direct een tasje vol liefde bestellen? Klik dan op onderstaande knop.


    Ja, bestel direct een tasje vol liefde   

Of ga je toch liever voor het Rondje Mario Liefdesspel? Bestel dan direct jouw mini tasje vol liefde via deze knop!


    Ja, bestel direct het Rondje Mario Liefdesspel   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen