Dit is het stappenplan voor een heerlijk romantisch avondje thuis met je lover!
Het stappenplan voor een heerlijk romantisch avondje thuis met je lover
12 oktober 2022 

Het stappenplan voor een heerlijk romantisch avondje thuis met je lover

Herkenbaar? Na een lange dag vinden jullie het beiden heerlijk om even 'uit' te staan. Met als gevolg dat je meer aandacht hebt voor Stranger Things en je digitale vriend dan voor elkaar. 

Ben je toe aan een romantische avond met je partner? Dan raad ik dit stappenplan aan voor een avond vol romantiek op te volgen. Een ding is zeker: na deze avond voel je weer heel veel vlindertjes in je buik. 

1. Verras je liefde met een uitgebreid diner

Je partner komt niets vermoedend thuis en dan.. TADA! De kaarsjes staan aan, een rood flesje wijn staat op de tafel, het voorgerecht ligt klaar om geproefd te worden en het hoofdgerecht zit al in de oven. Is dat nog eens lekker thuiskomen..

leuke cadeaus valentijnsdag

2. Rondje Mario liefdesspel

Poeh.. schat. Dat was echt heerlijk. Maar dat was nog niet alles... Tijdens het spelen van dit mini-tasje vol liefde hangt er heel veel love in de lucht. Zo leuk om te horen wat ik voor hem beteken. En och.. wat hebben we gelachen om de truth and dares.... 1000% plezier, liefde en heel veel gelach.


3. Massage

Wil je echt heel veel punten scoren? Bekroon dan deze romantische dag met een heerlijke massage. Pas wel op dat die je dan niet meteen ten huwelijk vraagt.

leuke kerstpakketen 2022

Leuk het je leuk om je lover te verrassen met een heerlijk romantisch avondje thuis? Bestel dan nu direct jouw tasje vol liefde, aka Rondje Mario.


    Ja, doe mij een mini-tasje vol liefde   

Of ontdek welke elementen er in een mini-tasje vol liefde verstopt zitten.


    Lees meer   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen