8 tips voor leuke cadeaus op Valentijnsdag: de dag om te laten zien hoeveel je om je partner geeft
8 tips voor leuke cadeaus op Valentijnsdag: de dag om te laten zien hoeveel je om je partner geeft
31 januari 2023 

8 tips voor leuke cadeaus op Valentijnsdag: de dag om te laten zien hoeveel je om je partner geeft

Valentijnsdag is dé dag om je partner te laten weten hoeveel je om hem/haar geeft. Of je nu samen bent sinds een paar maanden of al jaren, het is altijd leuk om iets speciaals te doen om de liefde te vieren. Maar soms is het moeilijk om te beslissen wat je je geliefde moet geven. Hier zijn enkele leuke en creatieve ideeën om uit te kiezen:

1. Een fotolijst met jullie herinneringen: Maak een fotolijst met jullie favoriete foto's en herinneringen samen. Dit zal zeker emoties oproepen en een speciaal en persoonlijk geschenk zijn.

2. Een verzameling van jullie favoriete dingen: Verzamel enkele van de favoriete dingen van jullie tweeën, zoals favoriete films, boeken of muziek. Maak er een leuke doos of mand van en zet er een leuke kaart bij.

3. Een persoonlijke boodschap: Schrijf een persoonlijke boodschap aan je partner en geef hem/haar dit samen met een cadeau. Laat je partner weten hoeveel hij/zij voor je betekent en wat je leuk vindt aan jullie relatie.

4. Een zelfgemaakt cadeau: Maak iets met je eigen handen, zoals een schilderij, een kaars of een juwelenkist. Dit zal een extra speciaal geschenk zijn omdat je er tijd en moeite in hebt gestoken.

5. Een ervaring samen: Boek een leuke ervaring samen, zoals een paardrijles, een hot air balloon ride of een kookles. Dit zal een onvergetelijke herinnering zijn en jullie tijd samen nog meer waardevol maken.

6. Een ontspanningsdag: Boek een ontspanningsdag voor jullie tweeën, zoals een massage, een spa-behandeling of een sauna. Hierdoor kun je samen ontspannen en je batterijen opladen.

7. Een liefdesbrief: Schrijf een liefdesbrief aan je partner en geef hem/haar dit op Valentijnsdag. Laat hem/haar weten wat je zo speciaal maakt en wat je leuk vindt aan jullie relatie

8. Rondje Mario: last but not least. Heb je zin in een dag vol funfacts, leuke vragen aan elkaar, challenges & vooral heel veel liefde en plezier. Dan zit je met Rondje Mario, het liefdesspel en Rondje Mario Bierproevereisje helemaal goed! 

Ongeacht wat je uiteindelijk kiest, het belangrijkste is dat je iets speciaals geeft om je liefde en waardering voor je partner te tonen. Laat Valentijnsdag een dag zijn om te herinneren hoeveel je om elkaar geeft en hoe belangrijk jullie relatie is.


        Lees meer over Rondje Mario     
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen