Verras je hotelgasten met een tasje vol liefde! De leukste activiteit voor koppels: Amsterdam, Utrecht, Li
Verras je hotelgasten met een tasje vol liefde! - daarna kan je echt niet meer stuk!
18 augustus 2022 

Verras je hotelgasten met een tasje vol liefde! - daarna kan je echt niet meer stuk!

Hoe zou jij het vinden als je je gasten naast fijne bedden, heerlijk eten en een uitmuntende service iets extra's kan aanbieden? Iets totaal anders dan anders. Een tasje dat geen enkele gast verwacht, maar waarbij je elk stel dolgelukkig ziet terugkomen.

Wil jij als hotel -of hostel eigenaar iets extra's voor je gasten betekenen? Dan mag Rondje Mario niet ontbreken! Je geeft een tasje vol funfacts, leuke vragen, challenges maar vooral heeel veeel liefde & plezier weg!

Na het lezen van dit artikel weet je: 

1. Hoe jij een onuitwisbare indruk achterlaat bij hotelgasten
2. Dat je geheel zonder risico jouw gasten kunt verrassen met een tasje vol liefde
3. Welk leuk extraatje jij ontvangt wanneer Rondje Mario over de toonbank vliegt
4. Dat Rondje Mario leuk is voor elk koppel: of je nu 2 of 37 jaar verkering hebt


Na Rondje Mario kan je niet meer kapot bij je hotelgasten

Herkenbaar? Een hotelgast die aan je vraagt wat hij/zij echt moet doen of zien in de stad.. Hoe vaak kom je dan terug met een standaard antwoord (benoemen van alle highlights) die gasten ook op het internet hadden kunnen vinden? 

Dat is vanaf nu verleden tijd! Want met Rondje Mario geef je een tasje vol liefde weg. Hoe origineel is dat? Tijdens deze romantische stadswandeling spelen koppels de stad uit en ontdekken de mooiste plekjes en pareltjes van de stad. 

En dat niet alleen.. koppels gaan ouderwets op pad met een kaart en enveloppen. En worden verrast met allerlei funfacts over de stad, leuke vragen voor elkaar, challenges maar vooral heeel veeel liefde en plezier.

Eén ding is zeker: met deze dag vol liefde scoor je enorm veel punten bij je hotelgasten. En dat geheel zonder risico.

''Wij hebben vandaag een Rondje Mario in Nijmegen gedaan. We hebben genoten van een zeer vermakelijke, liefdevolle en leuke wandeling in de leukste stad van Nederland. Een 10 voor het idee en presentatie.'' - André en Edith

''Het was echt superleuk! Echt heel leuk hoe jullie dit zo bedacht hebben. We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in Amsterdam. We zijn heel benieuwd naar de volgende.'' - Mara

''Geweldige dag gehad! Mijn vriend en ik hebben vandaag een Rondje Mario gedaan en we hebben echt genoten. Wij wonen al in Utrecht en kennen echt al aardig wat over de stad, maar jullie hebben ons echt verrast met de leuke feitjes! Je ziet heel veel van de leuke dag en kunt onderweg nog 030-shotten en lekkere broodjes eten, een prima combi zo. Dus hartstikke bedankt voor de leuke dag!'' - Keith en Evelien 

Samenwerken met Rondje Mario: geheel zonder risico

Lijkt het je leuk om je hotelgasten blij te maken met een tasje vol liefde? En wil je in zee gaan met Rondje Mario? Dan loop je als hotel GEEN enkel risico.

Nee! Ook niet als geen enkele gast op het tasje vol liefde zit te wachten. De tasjes worden namelijk niet van tevoren ingekocht. En ook verloopt de betaling via ons. Maak je een gast blij met een Rondje Mario? Dan ontvang jij of de gast een leuk extraatje.

Hoe een samenwerking eruit ziet? Bekijk daarvoor onderstaande video.


Commissie: korting voor de hotelgast of extraatje voor jezelf?

Oké! Dat klinkt leuk. Hotelgasten blij. Jullie blij. Wij ook blij? Inderdaad. Niets is leuker dan hotelgasten dolgelukkig zien terugkomen in je hotel. 

Grapje. Uiteraard krijg je als hotel of hostel ook een leuk extraatje. Normaliter bedraagt de prijs van een Rondje Mario 22,-. De prijs van een Rondje Mario voor horeca bedraagt 17,-.

Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je deze korting wilt doorrekenen naar de klant of voor jezelf houdt. Kortom: iedereen blij! 

Tasjes op? Daar is alweer een nieuwe lading!

Heb je geen zin om de voorraad bij te houden? Of om elke keer die irritante Tom (oprichter Rondje Mario) te spreken wanneer de tasjes als warme broodjes over de toonbank vliegen? Logisch.

Daarom hebben we een handig systeem bedacht., waardoor je nooit meer naar Tom hoef te te bellen. 

We werken namelijk QR-codes. Wanneer hotelgasten geïnteresseerd zijn in een tasje vol liefde, scannen ze de QR-code achterop de meegeleverde chique flyers. Niet alleen wordt de betaling direct aan Rondje Mario gedaan. Ook kunnen we hierdoor precies inzien hoe hoog de voorraad is. 

Raakt de voorraad bijna op? Dan is een nieuwe lading met tasjes vol liefde onderweg.

Rondje Mario is leuk voor jong en oud

Afgelopen jaar zijn meer dan 7000+ blij gemaakt met Rondje Mario. Inmiddels hebben we zoveel leuke reacties gekregen dat we durven zeggen: Rondje Mario is leuk voor zowel jong en oud. 

Of je nu 2 of 37 jaar verkering hebt... je hebt garantie op een TOP-dag.

leuke activiteit in Utrecht

Om welke steden gaat het?

Hoppaaaaa. Will Griggs on fire! O, nee. Rondje Mario on fire. Inmiddels kan deze romantische stadswandeling in 5 steden gelopen worden: Utrecht, Amsterdam, Groningen, Leiden en Nijmegen. 

En een gesloten boek is het nog lang niet. Eén ding is zeker: meer steden zullen volgen...

Met Rondje Mario kan je echt iets leuks aanbieden aan je gasten

Wil jij graag je gasten iets extra's bieden? Iets origineels. Iets dat geen enkele gast verwacht, maar waarmee je elk stel dolgelukkig ziet terugkomen. Ja?

SUPER. Klik dan op de button. En neem contact op met Tom.. Tijdens Rondje Mario speel je toerist in eigen land. Hoe heerlijk is dat! 


        Neem contact op!     

Of ben je benieuwd naar enkele voorbeelden van kaartjes die in Rondje Mario verstopt zitten? Klik dan op deze button:

Voorbeelden van kaartjes

Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen