Met deze 5 date-ideeën komen jij en je lover de herfst wel door. Met een snotneus.
Met deze 5 date-ideeën komen jij en je lover de herfst wel door. Met een snotneus.
28 oktober 2022 

Met deze 5 date-ideeën komen jij en je lover de herfst wel door. Met een snotneus.

"De bladeren vallen van de bomen af, ik kan niet geloven dat dit de zomer was". Was dit nummer van de Goldband ook jouw zomerhitje en wordt het nu de harde realiteit? Want ja, het is herfst. You hate it or you love it.

 En of je nou een herfsthater of een herfstminnaar bent: met deze vijf datetips belanden jij en je partner in ieder geval niet in een herfstdip.

leuke activiteiten met je partner in de herfst

1. Rondje Mario: een tasje vol liefde

Dat het prachtig is om te wandelen in de herfst, hoef ik je vast niet te vertellen. Maar hoe leuk is het om in plaats van een normale herfstwandeling, een Rondje Mario te doen als date! Een romantische stadswandeling speciaal gericht op koppels. 

Je gaat samen op pad met een tasje vol met funfacts over de stad, gekoppeld aan liefdesverhogende vragen voor elkaar, gekke challenges & vooral héél véél liefde en plezier. Zo moet je partner bijvoorbeeld vertellen op welk vlak hij/zij vindt dat je wordt ondergewaardeerd. Nou als je dat weer even hoort, word je gelijk verliefd *zwijmel zwijmel*. Aanrader dus!

leuke date utrecht

PS. Rondje Mario is te verkrijgen in 5 steden: Utrecht, Amsterdam, Groningen, Leiden of Nijmegen.


    Lees meer over de inhoud van het tasje vol liefde   

2. Een herfstige bierproeverij

Als je even geen zin hebt om de deur uit te gaan, maar wel iets anders dan anders wilt... Heb ik de gouden tip. Letterlijk. Want hoe leuk is het om gewoon thuis een bierproeverij te organiseren. Scheelt aardig wat centen & je kan (of samen 😏) zo je bed in rollen als de wereld even begint te draaien. Laat jou en je lover drie van zijn/haar favoriete herfstbieren meenemen, vertel er een klein verhaaltje erbij enneh... een goede afloop gegarandeerd. 

3. Een drie-gangen-diner in herfstthema

Toch iets minder zin om te tollen in je bed, maar meer zin om te rollen in je bed? 🫃🏽 Trek die pompoenen dan maar uit de kast. En verras je partner met een drie-gangen-diner: totaal in herfstthema! Mijn fave herfstgerechtjes? Een pompoensoepje vooraf, een heerlijke bospaddestoelenrisotto als hoofdgerecht, glühweintje er naast & het dessert? Tsja.. dat ben jij zelf natuurlijk! 

4. Kerstfilms bingen vanuit jullie zelfgemaakte beddenfort

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het aftellen tot de kerst. Want eerlijk is eerlijk. Dat is toch hoe íédereen uiteindelijk de wintermaanden door komt? Trek allebei je foutste kersttrui aan, bouw de woonkamer om tot een groot beddenfort & bingen (of cringen) maar die slechte kerstfilms! Uiteraard mag de warme chocomel niet ontbreken. Tip van flip: op Netflix staat nu ook de kerstfilm 'The Princess Switch'. Mocht je vriend geen zin hebben in een kerstfilm, dan kan hoofdrolspeelster Vanessa Hudgens hem vast wel verleiden om toch mee te kijken. 😉

5. De Jeu de boules bar

Het valt mij altijd op dat er maar weinig spellen zijn die leuk zijn om met z'n tweeën te spelen. Maar jeu de boules is hierin toch wel echt een uitzondering. De combi van lekker bezig zijn, muziek, een drankje & een hapje. Gezellig toch? Fanatiekelingen opgelet:  hou het ook gezellig, jullie moeten de kerst namelijk nog halen.

Lijkt het je leuk om je partner te verrassen met een Rondje Mario? Bestel dan nu jouw tasje vol liefde.


    Ja, bestel direct een tasje vol liefde   

    Of lees hoe andere Rondje Mario hebben ervaren   
Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we het afgelopen jaar al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde! Wanneer verras jij je partner met Rondje Mario?
Reactie plaatsen