Wat zit er in een tasje vol liefde verstopt? Rondje Mario: de leukste activiteit voor koppels!
Wat zit er in het tasje vol liefde verstopt? Rondje Mario: de leukste activiteit voor koppels
07 juli 2022 

Wat zit er in het tasje vol liefde verstopt? Rondje Mario: de leukste activiteit voor koppels

Je wilt iets leuks doen met je partner, maar wat? Soms is het verdraaid moeilijk om iets te verzinnen.. Jullie hangen al veel te vaak voor de tv, hebben alle series op Netflix al uitgespeeld en een kleine foodbaby van het vaak uit eten gaan..

Ben je het zat om elke keer hetzelfde te doen? En toe aan totaal iets anders? Echt even ouderwets gezellig samen op pad, de volle aandacht voor elkaar en leuke gesprekken voeren? Dan raad ik je aan dit artikel zeker verder te lezen. Let's go!

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Hoe jij weer een ouderwets gezellige dag gaat beleven met je partner
 • Welke elementen er in een tasje vol liefde verstopt zitten
 • Hoe je voorlopig niet meer stuk kan bij je partner
 • Hoe afgelopen half jaar meer dan 7000+ mensen blij zijn gemaakt met een tasje vol liefde

Rondje Mario: 1000% liefde en plezier gegarandeerd

Zin om weer hardop te lachen met je partner? Dan is het tijd voor een een tasje vol liefde!

Of uhhh.. ik bedoel Rondje Mario. Oo wacht... Rondje Mario ís een tasje vol liefde: speciaal voor koppels!

Je gaat ouderwets op pad met een kaart en enveloppen. En speelt je favo stad uit met een tasje vol funfacts, leuke vragen, challenges maar vooral heeel veeel liefde en plezier.

Klik op bovenstaande video voor een korte sfeerimpressie.

Elementen die in een tasje vol liefde verstopt zitten

Nieuwsgierig geworden? Dat dacht ik al! We gaan natuurlijk niet alles verklappen. En daarom krijg je enkele voorbeelden te zien van de vriendinnenliefde-variant van Utrecht!

Kaart en enveloppen: Weg met die mobiel! En lekker ouderwets op pad door je favo stad met een kaart en enveloppen. Op de kaart staat aangegeven waar op de route je een envelopje mag openen. Wie deze envelop mag openmaken? Dat is bij elke envelop anders.

 Degene die het mooiste fluit bijvoorbeeld! Of degene met de kleurrijkste sokken aan.

wat te doen met vriend

Funfacts: In deze enveloppen zijn o.a. funfacts te vinden. En nee! Geen oubollige weetjes.. maar weetjes waarmee je de show steelt op iedere verjaardag & zorgen voor een WOW!

Wist je bijvoorbeeld dat Badass Beatrix als kind een paar uurtjes moest brommen in de cel? Vanwege het stelen van een handje fruit! Dat hadden we toch niet verwacht van onze lieve koningin.

Leuke vragen: Aan elke funfact zit een vraag gekoppeld. Een vraag die je hoogstwaarschijnlijk niet zo vaak stelt aan je partner, maar wel voor heel veel liefde zorgt.

Zo moet je bijvoorbeeld vertellen op welk vlak je vindt dat je partner wordt ondergewaardeerd. Aaah cutieputieh!

Truth or Dare: Pray the Lord! Krijg je een ondeugend en tikkeltje ongemakkelijke dare voorgeschoteld of die eerlijke, eye-opening vraag? Eén ding is zeker. Buikpijn ga je krijgen.. Van het lachen welteverstaan!

leuke activiteit met vriend

Adviespeukerij, breastfriend & piemellicious: Ben jij een echte cupido of tijgerrrrr in bed? Deze quiz bevat alle (seks)weetjes die je moet weten voor eigenbelang & voor het genot van je partner.

Vrouwen! Wist je dat het aanhouden van je sokken in bed de kans op een orgasme vergroot?

Typische uitspraken & gezegdes: Ben jij een rasechte Utregter, Amsterdammer, Leijenaar, Nijmeger of Grunninger? Dat wordt snel duidelijk! In ieder Rondje Mario zit een quiz verstopt over typische uitspraken & gezegdes van je favo stad. En de verliezer? Die trakteert op...

Typische lekkernijen & drankjes: Inderdaad! Typische lekkernijen. En voor de ene stad pakt dit wat gunstiger uit dan voor de andere stad. In Nijmegen speel je namelijk voor een echte klassieker: de Discodel. Een frikandel... met mayonaise & discodip.

wat te doen met vriend

In Utrecht is het dan weer smullen geblazen. Je speelt hier voor de Utrechtse Domtorentjes van Theo Blom.

De Domtorentjes van Theo Blom zijn zo lekker dat een dief de ramen intikte van Theo en de Domtorentjes probeerde te stelen. Deze slimme dief had echter perongeluk de gipsplaatjes meegenomen in plaats van de echte Domtorentjes. Bummer! Dat moet een bezoekje naar de tandarts hebben opgeleverd.

Gebrouwde speciaalbiertjes uit de streek: Wil je het helemaal bond maken? Dan mogen de 4 typische speciaal biertjes uit de streek niet ontbreken. Proost! Wel eens de Maximus Pandora (Utrecht) geproefd? Deze laat het kwijl uit je mond lopen. Echt waar.

Benieuwd naar enkele reacties?

Dat snap ik! Afgelopen jaar hebben we al meer dan 7000+ mensen blij gemaakt met een tasje vol liefde. De enige reactie was nog leuker dan de andere! Neem bijvoorbeeld:

leukste date met partner

Met Rondje Mario speel je toerist in eigen land

Lijkt het je leuk om binnenkort ouderwets gezellig op pad te gaan met je grote liefde? Met Rondje Mario speel je toerist in eigen land. Hoe leuk is dat! Je bent even heerlijk met elkaar en ontdekt de mooiste weetjes, pareltjes en plekjes van de stad. Een ding is zeker: 1000% liefde, plezier en gelach gegarandeerd.


    Bestel nu!   

Het mini-tasje vol liefde: ideaal voor thuis, in het park of op vakantie

Ben je liever op zoek naar een leuk spel voor thuis? Of ga je bijna op vakantie?

Dan is het Rondje Mario liefdesspel wat je zoekt. Tijdens dit spel scoor je niet alleen punten voor jezelf, maar ook bij je partner. Nieuwsgierig wat dit is?


    Lees meer   Over de schrijver
Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een absolute droom. Samen met mijn zusje Door hebben wij één doel. Elk koppel in Nederland verblijden met een tasje vol liefde. Inmiddels hebben we al meer dan 25.000+ mensen blij gemaakt met een Rondje Mario. Wanneer ga jij?
Reactie plaatsen